merkur zdravje header

Merkur Zdravje

V današnjem hitrem tempu življenja je zelo pomembno imeti sklenjeno dobro zdravstveno zavarovanje.

Z osebnimi zdravstvenimi zavarovanji, ki zagotavljajo tudi asistenco Merkur MediTočka, boste poskrbeli za svoje zdravje s hitrim dostopom do zdravstvene oskrbe - vse od prvih specialističnih pregledov in diagnostičnih preiskav preko operativnih posegov do izjemno pomembne rehabilitacije.

Pomembno je izbrati zdravstveno zavarovanje, ki ustreza vašim potrebam in življenjskemu slogu. Ustrezna izbira zavarovanj vam lahko pomaga ohraniti dobro fizično, psihično in finančno stanje. Omogoča vam lažji in hitrejši dostop do kakovostne zdravstvene oskrbe.

meditocka - erklarung

Asistenčni center

Merkur MediTočka

Za hitro in brezskrbno pot do zdravljenja poskrbi asistenčni centerMerkur MediTočka. Nudi vam informacije o vaših zdravstvenih zavarovanjih, pomoč pri prijavi zavarovalnega primera, hitri organizaciji zdravstvenih storitev in njihovo plačilo. V Merkur zavarovalnici vam želimo kar se da olajšati pot do povrnitve zdravja.

zdravje - download brochure

dr. merkur - erklarung

Dr. Merkur - video posvet z zdravnikom družinske medicine

Zdravniški pregled na daljavo le klik stran. Storitev Dr. Merkur vam omogoča zasebni video pogovor na daljavo z zdravnikom družinske medicine o morebitnih zdravstvenih težavah, s katerimi se soočate.

Storitev Dr. Merkur je namenjena vsem, ki imajo pri Merkur zavarovalnici sklenjeno katerokoli zavarovanje. Pridobite strokovno pomoč ali drugo mnenje pri naših strokovnjakih zdravniške stroke.

V primeru, da bi potrebovali nadaljnje preiskave in imate hkrati sklenjeno tudi zavarovanje Merkur Specialisti, dobite preko te storitve tudi veljavno napotnico za morebitne specialistične in diagnostične preiskave.

Case studies - nezgoda


Več iz naše ponudbe zavarovanj

Merkur Specialisti

Z zdravstvenim zavarovanjem Merkur Specialisti lahko pri naših pogodbenih partnerjih pridete na vrsto takoj, strošek pregleda pa krijemo mi. Zagotovite si najboljšo oskrbo, ko jo najbolj potrebujete.

Več informacij

Merkur Zelena prihodnost

Naložbeno življenjsko zavarovanje Merkur Zelena prihodnost na enem mestu združuje varčevanje v investicijskih skladih in zavarovanje za primer smrti z zajamčeno zavarovalno vsoto. Za čisto, varno in brezskrbno prihodnost.

Več informacij

Merkur Dom

Premoženjsko zavarovanje Merkur Dom je namenjeno zavarovanju stanovanjskih hiš in etažnih lastnin. Zavarovanje krije vrsto naravnih nesreč, vandalizem, škod in še več. Katerekoli so vaše želje, da bodo vaše štiri stene ustrezno zavarovane, je tu za vas Merkur zavarovalnica.

Več informacij