merkur zdravje header

Merkur Zdravje

V današnjem hitrem tempu življenja je zelo pomembno imeti sklenjeno dobro zdravstveno zavarovanje.

Z osebnimi zdravstvenimi zavarovanji, ki zagotavljajo tudi asistenco Merkur MediTočka, boste poskrbeli za svoje zdravje s hitrim dostopom do zdravstvene oskrbe - vse od prvih pregledov specialista preko operativnih posegov do izjemno pomembne rehabilitacije.

Pomembno je izbrati zdravstveno zavarovanje, ki ustreza vašim potrebam in življenjskemu slogu. Ustrezna izbira zavarovanj vam lahko pomaga ohraniti dobro fizično, psihično in finančno stanje. Omogoča vam lažji in hitrejši dostop do kakovostne zdravstvene oskrbe.

meditocka - erklarung


Asistenčni center

Merkur MediTočka

Za hitro in brezskrbno pot do zdravljenja poskrbi asistenčni center Merkur MediTočka. Nudi vam informacije o vaših zdravstvenih zavarovanjih, pomoč pri prijavi zavarovalnega primera, hitri organizaciji zdravstvenih storitev in njihovo plačilo. V Merkur zavarovalnici vam želimo kar se da olajšati pot do povrnitve zdravja.

dr. merkur - erklarung


Dr. Merkur - video posvet z zdravnikom družinske medicine

Dr. Merkur je storitev, ki omogoča dostop do posveta z zdravnikom splošne medicine na daljavo, za nenujna zdravstvena stanja. Na storitev se zavarovanec naroči preko spletne strani Merkur zavarovalnice www.merkur-zav.si. Po posvetu, zdravnik lahko zavarovancu dodatno omogoči tudi:

- oceno zdravstvenih simptomov;

- priporočilo nadaljnjega ravnanja;

- priporočilo nadalnjega specialističnega pregleda.

Zavarovalnica ima na podlagi mnenja Dr. Merkur možnost izdaje internega napotila, s katerim se lahko zavarovanca napoti na nadaljnji specialistični pregled v okviru zavarovalnih kritij tega zavarovanja.

zdravje - download brochure


Case studies - nezgoda


Več iz naše ponudbe zavarovanj

Merkur Specialisti

Z zdravstvenim zavarovanjem Merkur Specialisti lahko pri naših pogodbenih partnerjih pridete na vrsto takoj, strošek pregleda pa krijemo mi. Zagotovite si najboljšo oskrbo, ko jo najbolj potrebujete.

Več informacij

Merkur Zelena prihodnost

Naložbeno življenjsko zavarovanje Merkur Zelena prihodnost na enem mestu združuje varčevanje v investicijskih skladih in zavarovanje za primer smrti z zajamčeno zavarovalno vsoto. Za čisto, varno in brezskrbno prihodnost.

Več informacij

Merkur Dom

Premoženjsko zavarovanje Merkur Dom je namenjeno zavarovanju stanovanjskih hiš in etažnih lastnin. Zavarovanje krije vrsto naravnih nesreč, vandalizem, škod in še več. Katerekoli so vaše želje, da bodo vaše štiri stene ustrezno zavarovane, je tu za vas Merkur zavarovalnica.

Več informacij