Video image

Nazaj k življenju 1-2-3.

Merkur Operacije+

Z zdravstvenim zavarovanjem Merkur Operacije+ si zagotovite prednostno obravnavo pri izvedbi vseh ne nujnih operacij, ki so na voljo samoplačniško v zasebnih ali javnih zdravstvenih ustanovah. Izvedbo operacije garantirano najkasneje v roku 30 dni.

Asistenčni center Merkur MediTočka vam pomaga in svetuje pri vsakem koraku izvedbe operacije, vključno s tem, da poskrbi za vso administracijo in komunikacijo med vami in zdravstvenim izvajalcem. Po zaključku pa poskrbi tudi za plačilo vseh računov, tako da za vas med celotnim postopkom ne nastanejo nobeni stroški.


Zakaj skleniti zdravstveno zavarovanje Merkur Operacije+?

Preskok čakalnih vrst

Merkur Operacije+ vam omogočajo izvedbo operacije v 30 dneh od dneva predložitve popolne zdravstvene dokumentacije.

Visoke zavarovalne vsote

Izbirate lahko med dvema letnima zavarovalnima vsotama: 20.000 € in 50.000 €. Število operacij na leto ni omejeno.

Dostop do operacij

Z zavarovanjem Merkur Operacije+ imate zagotovljen dostop do operacij, ko jih potrebujete, saj se za določene ne nujne operacije lahko čaka tudi več let.

Izboljšana kvaliteta življenja

S hitrim dostopom do zdravljenja in operacije do boljšega zdravja in hitrejšega okrevanja. 

Prednosti zdravstvenega zavarovanja Merkur Operacije+

Garantirana izvedba operacije najkasneje v roku 30 dni

Vključeni stroški medicinskih pripomočkov do vrednosti 200 €

Povračilo stroškov zdravil, predpisanih na beli recept

Hiter dostop do operacij v pogodbenih zdravstvenih ustanovah

Asistenčni center MediTočka in sprotno obveščanje                                                   

Možnost izvedbe operacije tudi v Avstriji                                                           

Asistenčni center

Merkur MediTočka

Za hitro in brezskrbno pot do zdravljenja poskrbi asistenčni center MerkurMediTočka. Nudi vam informacije o vaših zdravstvenih zavarovanjih, pomoč pri prijavi zavarovalnega primera, hitri organizaciji zdravstvenih storitev in njihovo plačilo. V Merkur zavarovalnici vam želimo kar se da olajšati pot do povrnitve zdravja.
Preberite več
Video image

Ali ste vedeli?

Merkur Zdravje so osebna zdravstvena zavarovanja z asistenco Merkur MediTočka. Zasnovani so na način, da imate z njimi pokrite vse potrebe po zdravstvenem varstvu, od pregleda specialista, preko operacij in vse do rehabilitacije!

Odločitev glede izbora produktov v sklopu zavarovanj Merkur Zdravje je v vaših rokah. Glede na vaše želje in potrebe si kritja lahko prilagodite iz sledečih zavarovanj: Merkur Specialisti, Merkur Operacije+, Merkur Rehabilitacija in Merkur Bolniška odsotnost z dela. Hkrati pa je vedno na voljo video posvet na daljavo Dr. Merkur.

Video image

Dr. Merkur - video posvet z zdravnikom družinske medicine

Dr. Merkur je storitev, ki omogoča dostop do posveta z zdravnikom splošne medicine na daljavo, za nenujna zdravstvena stanja. Na storitev se zavarovanec naroči preko spletne strani Merkur zavarovalnice www.merkur-zav.si. Po posvetu, zdravnik  lahko zavarovancu dodatno omogoči tudi:

- oceno zdravstvenih simptomov;

- priporočilo nadaljnjega ravnanja;

- priporočilo nadalnjega specialističnega pregleda.

Zavarovalnica ima na podlagi mnenja Dr. Merkur možnost izdaje internega napotila, s katerim se lahko zavarovanca napoti na nadaljnji specialistični pregled v okviru zavarovalnih kritij tega zavarovanja.

Pogosta vprašanja

Merkur Operacije+

 • Kdo se lahko zavaruje?
  add close

  Zavarujejo se lahko osebe, stare med enim mesecem in 69. let

 • Kolikšna je zavarovalna doba?
  add close

  Zavarovalna doba znaša 1 leto z avtomatskim podaljšanjem.

 • Koliko znaša zavarovalna vsota?
  add close

  Zavarovanci lahko izbirajo med dvema zavarovalnima vsotama: 20.000 € in 50.000 € letno.


Več iz naše ponudbe zavarovanj

Merkur Otroci

Najboljše zdravstveno in nezgodno zavarovanje za otroke v letu 2021. Nezgodno zavarovanje Merkur Otroci, ki smo ga temeljito prenovili v lanskem letu, je že drugo leto zapored zmagovalec neodvisnega testa zavarovanj za mlade revije Moje Finance. Kar štirje strokovnjaki od šestih s področja zavarovalniških storitev so produkt označili za najboljšega.

Več informacij

Merkur Zelena prihodnost

Naložbeno življenjsko zavarovanje Merkur Zelena prihodnost na enem mestu združuje varčevanje v investicijskih skladih in zavarovanje za primer smrti z zajamčeno zavarovalno vsoto. Za čisto, varno in brezskrbno prihodnost.

Več informacij

Merkur Dom

Premoženjsko zavarovanje Merkur Dom je namenjeno zavarovanju stanovanjskih hiš in etažnih lastnin. Zavarovanje krije vrsto naravnih nesreč, vandalizem, škod in še več. Merkur zavarovalnica z veseljem prisluhne vašim željam in potrebam, da bo vaš dom ustrezno zavarovan.

Več informacij