Header - Dom

Merkur Dom

Lastne štiri stene. O tem sanjamo vsi. Kraj kjer gradimo odnose in ustvarjamo spomine. Zato je potrebno dom, tako kot človeka, zavarovati pred morebitnimi nesrečami.

Premoženjsko zavarovanje Merkur Dom je namenjeno zavarovanju stanovanjskih hiš in etažnih lastnin. Zavarovanje krije vrsto naravnih nesreč, vandalizem, škod in še več. Kakršnekoli želje imate, da bodo vaše štiri stene ustrezno zavarovane, smo tu za vas, Merkur zavarovalnica.

Domska asistenca st.


Domska asistenca 24/7

080 87 70

Moglichkeiten - Dom

Zakaj skleniti premoženjsko zavarovanje Merkur Dom

medium/eh/ueberschwemmung_white

Zavarovanje stanovanjskih hiš in etažne lastnine

medium/sv/privat_white

Zavarovanje na novo vrednost

medium/basic/innendienst_white

Brezplačna domska asistenca 24/7

medium/sv/eigenheim_white

Etažna lastnina: možnost izključitve kritja za »skupne prostore«

dom stan combo - wissenwertes

Merkur Dom in Merkur Stan

Najboljši v kombinaciji z ...

Zakaj ta kombinacija:

Ko pomislite na zavarovanje vašega stanovanja ali hiše, ne pozabite na vašo opremo.

Z leti ste si opremili stanovanje po vaših željah in poškodovanje te opreme lahko predstavlja velik strošek.

S premoženjskimi zavarovanji Merkur zavarovalnice Merkur Dom in Merkur Stan se lahko zavarujete, in prehitite skrb v primeru neprijetnih presenečenj.

Dom Stan

Download Broschure - Dom

FAQ - dom

Pogosta vprašanja

 • Komu je namenjen produkt?
  add close

  Primeren je za tiste stranke, ki želijo v naprej pripravljeno »paketno« ponudbo zavarovalnih kritij kakor tudi za tiste ki želijo oblikovati lastni paket ter s tem izbrati zavarovalna kritja po lastni meri. Namenjen je strankam, ki želijo zavarovanje sklenjeno na novo vrednost.

 • Med kolikimi paketi lahko izbiram?
  add close

  Stranka lahko izbira med tremi vnaprej pripravljenimi paketi. Ima pa tudi možnost, da si uredi zavarovanje po lastnih željah in potrebah ter si sestavi lastni paket.

 • Ali zavarovalna doba vpliva na višino premije?
  add close

  Da, v primeru 10 letnega zavarovanja prejme stranka 20% popust.

 • Ali obstajajo asistenčne storitve?
  add close

  Asistenčna številka Merkur zavarovalnice 080 87 70, ki je dosegljiva 24/7 in nudi brezplačno posredovanje raznovrstnih mojstrov, izvajalcev in obrtnikov. Asistenca velja tako za rizike, ki so zavarovani kot tudi za tiste nezavarovane: za prve bo zavarovalnica povrnila nastalo škodo, v skladu z zavarovalnimi pogoji.

Case studies - premoženje


Več iz naše ponudbe zavarovanj

Merkur 3 Bolezni

S sklenitvijo zdravstvenega zavarovanja Merkur 3 bolezni zavarovane osebe lažje premagajo trenutke, ko za izboljšanje zdravja potrebujejo pomoč.

Več informacij

Merkur Vseživljenjsko

Varnost in dostojanstvo za pomemben del vašega življenja: vaše slovo. Smrt sodi k življenju vsakega človeka. Zaradi tega je treba pravočasno poskrbeti tudi za zagotovitev kritja pogrebnih stroškov - prej se odločite za sklenitev zavarovanja Merkur pogrebni stroški, nižje so premije.

Več informacij

Merkur Otroci

Najboljše zdravstveno in nezgodno zavarovanje za otroke v letu 2021. Nezgodno zavarovanje Merkur Otroci, ki smo ga temeljito prenovili v lanskem letu, je že drugo leto zapored zmagovalec neodvisnega testa zavarovanj za mlade revije Moje Finance. Kar štirje strokovnjaki od šestih s področja zavarovalniških storitev so produkt označili za najboljšega.

Več informacij