Drobna hleva

Header - Bolniška

zdravje

Merkur Bolniška odsotnost z dela

Zdravstveno zavarovanje Merkur Bolniška odsotnost z dela je nastalo iz potrebe posameznikov, ki se zaradi daljše odsotnosti z dela pojavijo v finančni zadregi zaradi nižjih dohodkov. Zato, da bi tudi v tem času lahko živeli nemoteno, sklenitelj zavarovanja lahko izbira med različnimi višinami mesečnih nadomestil.

Kot sestavni del zdravstvenega zavarovanja Merkur Zdravje je produkt Bolniška odsotnost z dela primeren za vse, ki bi bili v primeru daljše bolniške odsotnosti z dela deležni večjega izpada dohodka.

Moglichkeiten - Bolniška

Prednosti zdravstvenega zavarovanja Merkur Bolniška odsotnost z dela

medium/zusatzmodul/praemienvorsorge_white

Mesečna nadomestila ob bolniški odsotnosti z dela

medium/rs/ausfallsversicherung_white

Možnost prejemanja tudi do 24 mesečnih nadomestil

medium/rs/beratung_white

Fleksibilnost pri izbiri višine mesečnih nadomestil

medium/lv/classic_white

Permanentna zavarovalna pogodba

Wissenwertes - Merkur zdravje

Kaj je Merkur Zdravje?

V programu Merkur Zdravje smo na edinstven način združili različna zavarovalna kritja s področja zdravstvenih zavarovanj.

Odločitev glede izbora produktov v sklopu zavarovanja Merkur Zdravje je v vaših rokah. Glede na vaše želje in potrebe si kritja lahko prilagodite iz sledečih zavarovanj:

Merkur Bolezni, Merkur Operacije, Merkur Specialisti, Bolniška odsotnost z dela.

Download broschure - Bolniška

dr. merkur - erklarung

Dr. Merkur - video posvet z zdravnikom družinske medicine

Zdravniški pregled na daljavo le klik stran. Storitev Dr. Merkur vam omogoča zasebni video pogovor na daljavo z zdravnikom družinske medicine o morebitnih zdravstvenih težavah, s katerimi se soočate.

Storitev Dr. Merkur je namenjena vsem, ki imajo pri Merkur zavarovalnici sklenjeno katerokoli zavarovanje. Pridobite strokovno pomoč ali drugo mnenje pri naših strokovnjakih zdravniške stroke.

V primeru, da bi potrebovali nadaljnje preiskave in imate hkrati sklenjeno tudi zavarovanje Merkur Specialisti, dobite preko te storitve tudi veljavno napotnico za morebitne specialistične in diagnostične preiskave.

FAQ - Bolniska

Pogosta vprašanja

 • Komu je namenjen produkt?
  add close

  Osebam, ki so zelo odvisne od lastnih finančnih prihodkov.

 • Kdo se lahko zavaruje?
  add close

  Zavarujejo se lahko posamezniki med 18. in 60. letom starosti.

 • Za katero zavarovalno dobo je možno skleniti zavarovanje?
  add close

  Zavarovalna pogodba je permanentne narave.

 • Možnost izbire višine mesečnega nadomestila?
  add close

  Da. Sklenitelj zavarovanja lahko izbira med mesečnimi nadomestili v višini 150, 300 ali 500 EUR.

case studies - zdravje


Več iz naše ponudbe zavarovanj

Merkur Otroci

Najboljše zdravstveno in nezgodno zavarovanje za otroke v letu 2021. Nezgodno zavarovanje Merkur Otroci, ki smo ga temeljito prenovili v lanskem letu, je že drugo leto zapored zmagovalec neodvisnega testa zavarovanj za mlade revije Moje Finance. Kar štirje strokovnjaki od šestih s področja zavarovalniških storitev so produkt označili za najboljšega.

Več informacij

Merkur Zelena prihodnost

Naložbeno življenjsko zavarovanje Merkur Zelena prihodnost na enem mestu združuje varčevanje v investicijskih skladih in zavarovanje za primer smrti z zajamčeno zavarovalno vsoto. Za čisto, varno in brezskrbno prihodnost.

Več informacij

Merkur Dom

Premoženjsko zavarovanje Merkur Dom je namenjeno zavarovanju stanovanjskih hiš in etažnih lastnin. Zavarovanje krije vrsto naravnih nesreč, vandalizem, škod in še več. Katerekoli so vaše želje, da bodo vaše štiri stene ustrezno zavarovane, je tu za vas Merkur zavarovalnica.

Več informacij