Header zdravje - new

Zdravstvena zavarovanja

Zdravje je naše največje bogastvo. Poskrbite za najboljšo oskrbo v primeru nepričakovane bolezni ali nezgode. Z zdravstvenimi zavarovanji Merkur zavarovalnice, združenimi v paketu Merkur Zdravje, lahko izberete zavarovanje, ki vam najbolj ustreza.

Zagotovite si diagnostično preiskavo ali obisk zdravnika specialista brez čakalnih vrst; bodite takoj na vrsti v primeru, da potreujete operativni poseg in takoj začnite s procesom rehabilitacije. Zavarujete pa se lahko tudi za primer nastanka dveh hudih bolezni ter za nadomestilo za izpad dohodka v primeru daljše bolniške odsotnosti z dela.

Ko so časi najtežji, vam Merkur zavarovalnica stoji ob strani.

meditocka - erklarung

Asistenčni center

Merkur MediTočka

Za hitro in brezskrbno pot do zdravljenja poskrbi asistenčni centerMerkur MediTočka. Nudi vam informacije o vaših zdravstvenih zavarovanjih, pomoč pri prijavi zavarovalnega primera, hitri organizaciji zdravstvenih storitev in njihovo plačilo. V Merkur zavarovalnici vam želimo kar se da olajšati pot do povrnitve zdravja.

dr. merkur - erklarung

Dr. Merkur - video posvet z zdravnikom družinske medicine

Zdravniški pregled na daljavo le klik stran. Storitev Dr. Merkur vam omogoča zasebni video pogovor na daljavo z zdravnikom družinske medicine o morebitnih zdravstvenih težavah, s katerimi se soočate.

Storitev Dr. Merkur je namenjena vsem, ki imajo pri Merkur zavarovalnici sklenjeno katerokoli zavarovanje. Pridobite strokovno pomoč ali drugo mnenje pri naših strokovnjakih zdravniške stroke.

V primeru, da bi potrebovali nadaljnje preiskave in imate hkrati sklenjeno tudi zavarovanje Merkur Specialisti, dobite preko te storitve tudi veljavno napotnico za morebitne specialistične in diagnostične preiskave.

Erklarung - zavarovanja

Datoteke in ostale informacije o zavarovanjih

Oglejte si brošure, dokumente s ključnimi informacijami, ključne informacije za vlagatelje (Merkur Zelena prihodnost), vrednosti enot premoženja, obrazce za prijavo škod, cenik storitev, informacije o trajnostni politiki Merkur zavarovalnice in ostalo.

Na tem mestu lahko najdete tudi ostale dokumente v povezavi s produkti iz pretekle ponudbe, kot so gibanje vrednosti skladov za produkta Merkur Top Invest in Merkur Top Garant.

FAQ - zdravje

Pogosta vprašanja

 • Katere prednosti nudi zdravstveno zavarovanje Merkur Zdravje, če imam že sklenjeno obvezno in dopolnilno zdravstveno zavarovanje?
  add close

  Zavarovalni produkti v sklopu ponudbe zdravstvenega zavarovanja Merkur Zdravja nudijo celovito finančno zaščito tako v primeru bolezni, operacij kot daljše bolniške odsotnosti. Zagotavljajo še kako pomembno kritje stroškov izpada finančnih prihodkov v času bolezni oz. po njej.

 • Katera zavarovalna kritja mi ponuja zdravstveno zavarovanje Merkur Zdravje?
  add close

  V okviru ponudbe Merkur Zdravje nudimo zavarovanje za kar 2 od 40. pogostih hudih bolezni, zavarovanje za več kot 200 operacij, kritje stroškov v specialističnih ambulantah ter izplačilo v primeru daljše bolniške odsotnosti z dela.

 • Kdo lahko sklene zavarovanje?
  add close

  Zavarujejo se lahko posamezniki med 14. in 60. letom starosti.

case studies - storitve


Storitve Merkur zavarovalnice

Spletna prijava škode

Prijavite vaš škodni primer enostavno preko spleta. Kliknite na spodnjo povezavo in v nekaj preprostih korakih izpolnite obrazec za oddajo. Tako lahko postopek opravite še hitreje in bolj preprosto kot kadarkoli prej.

Prijavite škodo

Imate vprašanje za nas?

Želite prilagojeno ponudbo za naša zavarovanja? Imate dodatna vprašanja o naših produktu ali podjetju? Potrebujete pomoč pri urejanju vaših obstoječih policah? Na spodnji povezavi najdete vse načine kako lahko stopite v stik z nami.

Kontaktirajte nas

Poslovalnica blizu vas

Oglejte si poslovalnice Merkur zavarovalnice po Sloveniji. Pokličite ali nas obiščite na vam najljubši lokaciji.

Naše poslovalnice