Header - Premozenje

Premoženjsko zavarovanje

Naj bo to stanovanje ali hiša, dom je preprosto tam kjer ustvarjamo spomine v krogu najbližjih. Predstavlja nam varnost in stabilnost, gradnja udobenega doma pa zahteva neizmerno veliko časa in truda.

Pogosto imamo svoj dom za samoumeven. Zato ne dovolite, da vam nepričakovan dogodek uniči, kar ste zgradili. Zavarujte svoje dragocenosti in spomine s premoženjskimi zavarovanji Merkur zavarovalnice in si prihranite nevšečnosti, ki pridejo ob poškodbi ali izgubi doma.

Ne moremo vam povrniti spominov, lahko pa vam stojimo ob strani, ko gradite nove.

Erklarung - zavarovanja


Datoteke in ostale informacije o zavarovanjih

Oglejte si brošure, dokumente s ključnimi informacijami, ključne informacije za vlagatelje (Merkur Zelena prihodnost), vrednosti enot premoženja, obrazce za prijavo škod, cenik storitev, informacije o trajnostni politiki Merkur zavarovalnice in ostalo.

Na tem mestu lahko najdete tudi ostale dokumente v povezavi s produkti iz pretekle ponudbe, kot so gibanje vrednosti skladov za produkta Merkur Top Invest in Merkur Top Garant.

FAQ - Premozenje

Pogosta vprašanja

 • Kaj lahko zavarujem?
  add close

  Zavarujete lahko hišo in njej pripadajoče stranske objekte (npr. garaža, lopa,...), etažno lastnino - stanovanje in opremo v hiši oz. etažni lastnini (stanovanju).

 • Ali lahko zavarujem toplotno črpalko ali sončno elektrarno?
  add close

  Da, v sklopu zavarovanja hiše oz. zgradbe je možno tudi zavarovanje toplotne črpalke in sončne elektrarne.

 • Za koliko časa lahko sklenem premoženjsko zavarovanje.
  add close

  Zavarovanja se lahko sklenejo do zavarovalne dobe 10 let.

case studies - storitve


Storitve Merkur zavarovalnice

Spletna prijava škode

Prijavite vaš škodni primer enostavno preko spleta. Kliknite na spodnjo povezavo in v nekaj preprostih korakih izpolnite obrazec za oddajo. Tako lahko postopek opravite še hitreje in bolj preprosto kot kadarkoli prej.

Prijavite škodo

Imate vprašanje za nas?

Želite prilagojeno ponudbo za naša zavarovanja? Imate dodatna vprašanja o naših produktu ali podjetju? Potrebujete pomoč pri urejanju vaših obstoječih policah? Na spodnji povezavi najdete vse načine kako lahko stopite v stik z nami.

Kontaktirajte nas

Poslovalnica blizu vas

Oglejte si poslovalnice Merkur zavarovalnice po Sloveniji. Pokličite ali nas obiščite na vam najljubši lokaciji.

Naše poslovalnice