Wichtige information - sodelavec upravljanja tveganj

Sodelavec upravljanja tveganj (m/ž)

Merkur zavarovalnica je del mednarodne zavarovalniške skupine Merkur, ene najstarejših zavarovalnic v Evropi. Delovanje Merkur zavarovalniške skupine ter s tem tudi Merkur zavarovalnice je že od samega začetka usmerjeno v zagotavljanje varnosti človeku. K temu sedaj dodajamo novo usmeritev, ki presega tradicionalno in klišejsko razumevanje vloge zavarovalnice. Svojim zavarovancem in zaposlenim zato že danes pomagamo živeti tako, da bomo jutri izžarevali zdrav življenjski stil in veselje do življenja. S sloganom »Ker sem čudež življenja.« sporočamo poslovno filozofijo, ki postavlja v ospredje posameznika in njegove individualne potrebe.

Iščemo osebo, da se pridruži naši ekipi v vlogi (strokovnega) sodelavca upravljanja tveganj (m/ž). Primarna naloga (strokovnega) sodelavca upravljanja tveganj je izvajanje aktivnosti v povezavi s poslovnimi procesi, upravljanjem tveganj, izračunom kapitalskih zahtev, ORSA procesom in poročanjem regulatorju. Ponujamo vam priložnost, da sooblikujete uspešne delovne procese in se pridružite ekipi motiviranih sodelavcev v stimulativnem, sproščenem in prijaznem delovnem okolju.

Opis dela:

  • modeliranje procesov in procesna analiza;
  • izračunavanje kapitalskih zahtev in poročanje Solventnost 2;
  • izvajanje ORSA procesa;
  • izvajanje stresnih testov in drugih analiz s področja upravljanja tveganj;
  • izvajanje analize tveganj in aktivnosti v zvezi z nadgradnjo sistema notranjih kontrol;
  • priprava internih poročil in poročil regulatorju;
  • strokovna podpora drugim oddelkom in zaposlenim s področij, ki sodijo v opis delovnega mesta.

Pričakujemo:

  • najmanj višjo izobrazbo in vsaj 3 leta delovnih izkušenj;
  • aktivno znanje angleškega ali nemškega jezika;
  • napredno znanje excel orodja in orodij za analizo podatkov.

Izbrani kandidat bo delo opravljal na delovnem mestu Sodelavec upravljanja tveganj ali Strokovni sodelavec upravljanja tveganj. Z izbranim kandidatom bo sklenjeno delovno razmerje za določen čas 1 leta, z možnostjo kasnejše zaposlitve za nedoločen čas, s polnim delovnim časom in šest mesečnim poskusnim delom.

Se prepoznate v zgornjem opisu in bi vam omenjeno področje dela predstavljalo izziv?

Ponujamo vam priložnost, da se nam predstavite, nas prepričate in se pridružite ekipi motiviranih sodelavcev v odprtem, urejenem delovnem okolju, kjer so naše vrednote: skrb za zdravje, doseganje skupnih ciljev, pošteni medosebni odnosi ter odprta komunikacija. Hkrati vam ponujamo zanimivo in izzivov polno delo v mednarodnem okolju.

Prijave:

Vse prijave bomo obravnavali strogo zaupno. Prijav, ki ne izpolnjujejo pogojev, ne bomo obravnavali.

 

Vabimo vas, da postanete del ponosne tradicije, ki traja že od leta 1798.