Header - pravne osebe

Pravne osebe

Zavarujte najdragocenejše v svojem podjetju - svoje zaposlene!

V Merkur zavarovalnici nudimo pestro izbiro vam prilagojenih kolektivnih zavarovanj za vas in vaše zaposlene. Pripravimo vam lahko individualno prilagojene in ugodne zavarovalne ponudbe za vse vrste naših zavarovanj.

Wichtige information - pravne osebe

Naša ponudba

NEZGODNA KOLEKTIVNA ZAVAROVANJA

Pravijo, da nesreča nikoli ne počiva! Poskrbite za varnost vaših zaposlenih z našim 24-urnim nezgodnim zavarovanjem za kolektive!

Vam prilagojena izbira zavarovanih kritij – od nezgodne invalidnosti, nezgodne smrti do mesečne rente in dnevnega nadomestila, enostavna sklenitev in strokovno svetovanje za pripravo zavarovanja po vaši meri, so razlogi, da je Merkur zavarovalnica prva izbira za vaše podjetje.


ZDRAVSTVENA KOLEKTIVNA ZAVAROVANJA

Zdravje je naše največje bogastvo! Zdravja ne moremo povrniti, lahko pa v primeru bolezni omilimo izpad dohodka in stroške zdravljenja za vas oziroma vaše zaposlene.

Nudimo zavarovanje za kar 40 hudih bolezni, več kot 200 operacij, kritje stroškov prvega pregleda v specialističnih ambulantah ter nadomestilo za primer daljše bolniške odsotnosti!

Naša zdravstvena zavarovanja so plod naših preteklih izkušenj in znanj za jutrišnje potrebe vas in vašega kolektiva. Z individualno prilagojeno ponudbo za vaše podjetje, je Merkur zavarovalnica zaupanja vreden partner na vaši strani!

 

Za vse dodatne informacije vas vabimo, da kontaktirate info@merkur-zav.si ali pokličete na 051 231 508

Več informacij

Wichtige information - pravne osebe 2

Merkur Business box

Zavarovanja za mala in srednje velika podjetja

Zavarovanja za mala in srednje velika podjetja vključujejo vrsto različnih nevarnosti, ki pretijo na uspešno poslovanje podjetij. Pripravili smo različne vrste kritij in zavarovalnih vsot za zavarovanje mnogih nevarnosti.


Zavarovanja večstanovanjskih  in večstanovanjsko-poslovnih objektov

Vsaka večstanovanjska zgradba potrebuje dobro zavarovanje. Merkur Business Box z različnimi zavarovalnimi kritji in vsotami poskrbi, da so stavbe pravilno zavarovane za primere izrednih dogodkov.

Več informacij