Drobna hleva

Header - business box

Kolektivna

Merkur premoženjska in kolektivna zavarovanja za podjetja

Kolektivna zdravstvena in nezgodna zavarvanja za vaše zaposlene.

Zavedamo se, da poškodbe ali bolezni ohromijo delovni proces vsakega podjetja. Zato zagotovimo pravo razmerje med varnostjo sodelavcev in varnostjo podjetja.

Vsako podjetje obravnavamo individualno. Ponudbe se pripravijo glede na dejanske potrebe in se lahko prilagajajo. Popusti so glede na število zavarovancev, ki se pričnejo že pri manjših podjetjih ali s.p.-jih.

Wichtige information - business box

Business Box

S sloganom »Zavarujemo čudež, človeka« v Merkur zavarovalnici postavljamo človeka v središče. Človek je ustvarjalno bitje, ki s svojo dejavnostjo ustanavlja podjetja, ustvarja premoženje, ki je bolj ali manj podvrženo tveganjem izgube zaradi naravnih ali drugih nevarnosti. Zato je naš slogan potrebno razumeti  širše, in sicer, da je v središču poleg človeka tudi njegovo premoženje.   

Zato smo pripravili premoženjsko zavarovanje Merkur Business Box, ki vsebuje:

 • Zavarovanja za mala in srednje velika podjetja

 • Zavarovanja večstanovanjskih  in večstanovanjsko-poslovnih objektov

 

Zavarovanja za mala in srednje velika podjetja

Zavarovanja za mala in srednje velika podjetja vključujejo vrsto različnih nevarnosti, ki pretijo na uspešno poslovanje podjetij. Pripravili smo različne vrste kritij in zavarovalnih vsot za zavarovanje mnogih nevarnosti.

Zavarovalna kritja in višino zavarovalnih vsot si lahko ogledate v tabeli na spodnji povezavi.

 

Zavarovanja večstanovanjskih  in večstanovanjsko-poslovnih objektov

Vsaka večstanovanjska zgradba potrebuje dobro zavarovanje. Merkur Business Box z različnimi zavarovalnimi kritji in vsotami poskrbi, da so stavbe pravilno zavarovane za primere izrednih dogodkov.

Zavarovalna kritja in višino zavarovalnih vsot si lahko ogledate v tabeli na spodnji povezavi.

Kritja za mala in srednje velika podjetja Kritja za večstanovanjske in poslovne objekte

FAQ - Business box podjetja

Pogosta vprašanja

 • Komu je produkt namenjen?
  add close

  Produkt je namenjen pravnim osebam in zasebnim podjetnikom, ki želijo zavarovati zgradbo, opremo, zalogo in finančno izgubo podjetja.

 • Kdo se lahko zavaruje?
  add close

  Zavarujejo se lahko vsa mala in srednje velika podjetja, ki ustrezajo kriterijem: • dejavnost podjetja ni na seznamu nedovoljenih dejavnosti in niso v stečaju oz. v stečajnem postopku.

Case studies - premoženje


Več iz naše ponudbe zavarovanj

Merkur 3 Bolezni

S sklenitvijo zdravstvenega zavarovanja Merkur 3 bolezni zavarovane osebe lažje premagajo trenutke, ko za izboljšanje zdravja potrebujejo pomoč.

Več informacij

Merkur Vseživljenjsko

Varnost in dostojanstvo za pomemben del vašega življenja: vaše slovo. Smrt sodi k življenju vsakega človeka. Zaradi tega je treba pravočasno poskrbeti tudi za zagotovitev kritja pogrebnih stroškov - prej se odločite za sklenitev zavarovanja Merkur pogrebni stroški, nižje so premije.

Več informacij

Merkur Otroci

Najboljše zdravstveno in nezgodno zavarovanje za otroke v letu 2021. Nezgodno zavarovanje Merkur Otroci, ki smo ga temeljito prenovili v lanskem letu, je že drugo leto zapored zmagovalec neodvisnega testa zavarovanj za mlade revije Moje Finance. Kar štirje strokovnjaki od šestih s področja zavarovalniških storitev so produkt označili za najboljšega.

Več informacij