Header - moj merkur

Portal za stranke Moj Merkur

Moj Merkur je portal za stranke zavarovalnice Merkur, kjer kot naša stranka lahko dostopate do vseh informacij v vezi z vašimi zavarovanji. Spremljajte veljavnost zavarovanj, višino premij, in še več, vse na enem mestu.

Dostopajte do portala Moj Merkur preko spodnje povezave.

navodila - moj merkur 1

Korak 1 : vnesite osebne podatke

Za uspešno registracijo potrebujete naslednje osebne podatke: davčno številko, številko zavarovalne police in e-pošto. Prav tako si izberete poljubno geslo, ki pa mora nujno vsebovati velike in male črke, številko in vsaj en poseben znak (klicaj, vprašaj, …).

V kolikor ne poznate svoje številke police, jo lahko najdete na: UPN plačilnem nalogu, svojem original izvodu zavarovalne police ali pa nas pokličite na našo brezplačno tel. št. 080 2855

Vse potrebne informacije vpišite v zato namenjena okenca in nato potrdite še kvadratek, da se strinjate s Splošnimi pogoji uporabe in Politiko zasebnosti. Še enkrat preverite pravilnost vnosov, predvsem e-pošte, saj boste na ta naslov prejeli tudi aktivacijsko kodo (PIN).

moj merkur - navodila 2

Korak 2 : vpis aktivacijske kode in vpis v portal

Nato kliknite na gumb Ustvari račun. V kolikor ste vpisali pravilne podatke, v naslednjem koraku vpišite aktivacijsko kodo (PIN), ki smo vam jo poslali na e-pošto in kliknite na gumb Aktiviraj.

Ob pravilno vneseni aktivacijski kodi (PIN), se vam pojavi obvestilo, da ste uporabniški račun uspešno aktivirali. Nato sem vam odpre okno za vpis v portal Moj Merkur, kjer vnesete svojo e-pošto in geslo, ki ste si jih izbrali med registracijo.

moj merkur - korak 3

Korak 3 - portal Moj Merkur

On pravilnem vnosu e-pošte in gesla, se vam odpre portal Moj Merkur, kjer lahko pregledujete svoje aktivne zavarovalne police in tudi preverite svoje osebne podatke. Če opazite, da kakšen podatek ne drži, prosim pokličite naš Center za stranke na 080 28 55, kjer bodo podatek popravili.

Prva stran portala Moj Merkur, kjer lahko iz menija na desni izbirate želeni pregled.

Pod zavihkom Pogodbe, kjer so zbrane vse podrobnosti vaše zavarovalne pogodbe. Vsebina v zavihkih Zavarovalni primeri in Izplačila se vidi samo v primeru, da le-ta obstaja.

Case studies - zivljenje


Več iz naše ponudbe zavarovanj

Merkur Specialisti

Z zdravstvenim zavarovanjem Merkur Specialisti lahko pri naših pogodbenih partnerjih pridete na vrsto takoj, strošek pregleda pa krijemo mi. Zagotovite si najboljšo oskrbo, ko jo najbolj potrebujete.

Več informacij

Merkur Nezgoda

Nezgode se žal ne ozirajo na čas, okoliščine in osebe, ker se zgodijo nenadoma in nepričakovano. Merkurjevo nezgodno zavarovanje vas zaščiti - v primeru nezgode v poklicu, gospodinjstvu in, kar je posebej pomembno, v prostem času, 24 ur na dan, po celem svetu.

Več informacij

Merkur Stan

Premoženjsko zavarovanje Merkur Stan je namenjeno zavarovanju opreme v hiši oz. v etažni lastnini. Zavarovanje krije vrsto naravnih nesreč, vloma in še več. Zavarujte svojo lastnino z Merkur zavarovalnico.

Več informacij