Header - dr. Merkur

Dr. Merkur - dostop do video posveta

Dr. Merkur je storitev, ki omogoča dostop do posveta z zdravnikom splošne medicine na daljavo, za nenujna zdravstvena stanja. Na storitev se zavarovanec naroči preko spletne strani Merkur zavarovalnice www.merkur-zav.si. Po posvetu, zdravnik lahko zavarovancu dodatno omogoči tudi:

- oceno zdravstvenih simptomov;

- priporočilo nadaljnjega ravnanja;

- priporočilo nadalnjega specialističnega pregleda.

Zavarovalnica ima na podlagi mnenja Dr. Merkur možnost izdaje internega napotila, s katerim se lahko zavarovanca napoti na nadaljnji specialistični pregled v okviru zavarovalnih kritij tega zavarovanja.

Card grid portrait - dr.merkur


Kaj potrebujete za video posvet na daljavo?

medium/telemedizin/wartezeit
Napravo za video klic Pametni telefon, tablični računalnik ali namizni računalnik z možnostjo video klica - ne pozabite vključiti kamere in mikrofona.
medium/uv/weltweit
Internetno povezavo Pred video klicom preverite, da imate stabilno internetno povezavo za nemoten posvet.
medium/telemedizin/leben
Primerno okolje Pomemben je tudi dobro osvetljen in zaseben prostor, da vas bo zdravnik dobro videl in slišal.

Wissenswertes - dr.merkur 1

Kako se prijavim v storitev Dr. Merkur in kako poteka sam posvet?

S klikom na spodnjo povezavo, se vam odpre vstopna spletna stran storitve Dr. Merkur. Za uspešno prijavo boste potrebovali svojo davčno številko in delujoč elektronski naslov.

Wissenswertes - dr.merkur 2

Po uspešni prijavi in rezervaciji termina

Po uspešni prijavi in rezervaciji termina, boste na elektronski naslov prejeli potrditev o rezervaciji s povezavo za dostop na platformo Dr. Merkur. Prosimo vas, da se ob dogovorjeni uri s klikom na povezavo v elektronski pošti povežete na vaš termin. Po uspešni prijavi se vzpostavi video povezava med vami in zdravnikom splošne medicine.

Wissenswertes - dr.merkur 3

Posvet

Pogovor med vami in zdravnikom je zaupen. Med pogovorom vas bo zdravnik spraševal različna vprašanja, da si bo ustvaril čim boljšo sliko vašega zdravstvenega stanja. Seveda pa lahko tudi vi kadarkoli postavite vprašanja zdravniku. V kolikor bo zdravnik ocenil, da potrebujete dodatne preiskave, bo to jasno povedal in bo to zapisano tudi v izvidu.

Video posvet Dr. Merkur

Case studies - zivljenje


Več iz naše ponudbe zavarovanj

Merkur Specialisti

Z zdravstvenim zavarovanjem Merkur Specialisti lahko pri naših pogodbenih partnerjih pridete na vrsto takoj, strošek pregleda pa krijemo mi. Zagotovite si najboljšo oskrbo, ko jo najbolj potrebujete.

Več informacij

Merkur Nezgoda

Nezgode se žal ne ozirajo na čas, okoliščine in osebe, ker se zgodijo nenadoma in nepričakovano. Merkurjevo nezgodno zavarovanje vas zaščiti - v primeru nezgode v poklicu, gospodinjstvu in, kar je posebej pomembno, v prostem času, 24 ur na dan, po celem svetu.

Več informacij

Merkur Stan

Premoženjsko zavarovanje Merkur Stan je namenjeno zavarovanju opreme v hiši oz. v etažni lastnini. Zavarovanje krije vrsto naravnih nesreč, vloma in še več. Zavarujte svojo lastnino z Merkur zavarovalnico.

Več informacij