Drobna hleva

Header - 3 Bolezni

Zdravje

Merkur 3 Bolezni

S sklenitvijo zdravstvenega zavarovanja Merkur 3 Bolezni zavarovane osebe lažje premagajo trenutke, ko za izboljšanje zdravja potrebujejo pomoč.

Zavarovanje krije tri najbolj pogosta huda obolenja: raka, možgansko kap ter srčni infarkt.

Wichtige information - 3 bolezni

Namen produkta

Zdravje ni samoumevno. Merkur zavarovalnica je s svojimi zdravstvenimi zavarovanji vaš zaupanja vreden partner v času, ko ga najbolj potrebujete. S 30 letno tradicijo v Sloveniji vam zagotavljamo najboljšo oskrbo v primeru bolezni in zavarovalnico, ki vam bo vedno ob stani.  

Zdravstveno zavarovanje Merkur 3 Bolezni je primerno za vse, ki si želijo vstopiti na področje zdravstvenih zavarovanj z osnovnim kritjem za tri najpogostejša obolenja: rak, možganska kap in srčni infarkt. 

Produkt predstavlja samostojno zdravstveno zavarovanje za primer določenih hudih bolezni.

Moglichkeiten - 3 bolezni

Prednosti zdravstvenega zavarovanja Merkur 3 bolezni

medium/gv/ambulante_arztkosten_white

Brez predhodnega zdravniškega pregleda

medium/vorsorge/wahl_white

Enostavna sklenitev

medium/sv/privat_white

Zavarovalna premija že od 2,06 € mesečno

medium/basic/zeit_white

Zavarovalna doba 10 let

Download brochure - 3 bolezni

dr. merkur - erklarung

Dr. Merkur - video posvet z zdravnikom družinske medicine

Zdravniški pregled na daljavo le klik stran. Storitev Dr. Merkur vam omogoča zasebni video pogovor na daljavo z zdravnikom družinske medicine o morebitnih zdravstvenih težavah, s katerimi se soočate.

Storitev Dr. Merkur je namenjena vsem, ki imajo pri Merkur zavarovalnici sklenjeno katerokoli zavarovanje. Pridobite strokovno pomoč ali drugo mnenje pri naših strokovnjakih zdravniške stroke.

V primeru, da bi potrebovali nadaljnje preiskave in imate hkrati sklenjeno tudi zavarovanje Merkur Specialisti, dobite preko te storitve tudi veljavno napotnico za morebitne specialistične in diagnostične preiskave.

FAQ - 3 bolezni

Pogosta vprašanja

 • Komu je namenjen produkt?
  add close

  Produkt je namenjen osebam, ki si želijo pridobiti začetna zavarovalna kritja za primer treh najpogostejših hudih bolezni.

 • Kdo se lahko zavaruje?
  add close

  Zavarujejo se lahko posamezniki med 14. in 60. letom starosti.

 • Ali je potrebno opraviti zdravniški pregled?
  add close

  Ne, ni potrebno. Zadostuje izpolnitev »Zdravstvenega vprašalnika«.

case studies - zdravje


Več iz naše ponudbe zavarovanj

Merkur Otroci

Najboljše zdravstveno in nezgodno zavarovanje za otroke v letu 2021. Nezgodno zavarovanje Merkur Otroci, ki smo ga temeljito prenovili v lanskem letu, je že drugo leto zapored zmagovalec neodvisnega testa zavarovanj za mlade revije Moje Finance. Kar štirje strokovnjaki od šestih s področja zavarovalniških storitev so produkt označili za najboljšega.

Več informacij

Merkur Zelena prihodnost

Naložbeno življenjsko zavarovanje Merkur Zelena prihodnost na enem mestu združuje varčevanje v investicijskih skladih in zavarovanje za primer smrti z zajamčeno zavarovalno vsoto. Za čisto, varno in brezskrbno prihodnost.

Več informacij

Merkur Dom

Premoženjsko zavarovanje Merkur Dom je namenjeno zavarovanju stanovanjskih hiš in etažnih lastnin. Zavarovanje krije vrsto naravnih nesreč, vandalizem, škod in še več. Katerekoli so vaše želje, da bodo vaše štiri stene ustrezno zavarovane, je tu za vas Merkur zavarovalnica.

Več informacij