Video image

Asistenčni center Merkur zavarovalnice

Merkur MediTočka

Merkur MediTočka je asistenčna storitev, ki vam pomaga na poti do okrevanja. Vsem zavarovancem s sklenjenimi zdravstvenimi zavarovanji Merkur Specialisti, Merkur Operacije+ ali Merkur Rehabilitacija nudimo informacije o zdravstvenih zavarovanjih, pomoč pri prijavi zavarovalnih primerov, hitro organizacijo zdravstvenih storitev in njihovo plačilo.

Na podlagi napotnice osebnega zdravnika, zdravnika specialista ali Dr. Merkurja v vašem imenu uredimo termine za specialistične preglede, diagnostične preiskave, operativne posege ter nadaljnje zdravstvene storitve. Razvejana mreža naših zdravstvenih izvajalcev zavarovancem omogoča hiter in kakovosten dostop do zdravstvenih storitev. 


Vaša preprosta pot do zdravja!

Veliko ljudi zaradi strahu odlaša s pregledi pri zdravniku. Naše strokovno in prijazno osebje vam bo zagotovilo kar se da brezskrbno pot do vašega zdravja. Naj vas ne bo strah poskrbeti zase. 


Prednosti asistenčnega centra Merkur MediTočka

Prilagojena osebna storitev

Na strokoven in prijazen način vas vodimo  na poti do povrnitve zdravja ter smo vam na voljo za vsa morebitna vprašanja.

Opomnik pred terminom

Preko elektronske pošte pred vsakim obiskom zdravnika prejmete opomnik o terminu zdravstvene storitve.

Izvajalci po celotni Sloveniji in v Avstriji

Strokovni in zanesljivi zdravstveni izvajalci blizu vašega doma. Zagotovimo vam najbolj ustrezen termin prilagojen vašim željam.

Do zdravja brez stresa

V asistenčnem centru Merkur MediTočka poskrbimo za hitro in preprosto naročanje na vse specialistične preglede, operativne posege in rehabilitacijo. 

Asistenčni center Merkur MediTočka po korakih

1
Napotnica
Izdana napotnica pri osebnem zdravniku, zdravniku specialistu ali Dr. Merkurju.
2
Kontakt
Stopite v stik z asistenčno storitvijo Merkur MediTočka.
3
Izbira termina
Strokovno osebje vam ponudi dva termina. V primeru, da vam termina ne  ustrezata, dobite na izbiro nova dva termina.
4
Izvedba pregleda
Izvedba zdravstvenega pregleda oz. storitve ob izbranem terminu. Zavarovalnica poravna stroške pregleda.
5
Nadaljnje preiskave
Ob napotitvi na nadaljnje preiskave oz. posege vam asistenčni center Merkur MediTočka uredi tudi te.

Video image

Brezplačni video posvet z zdravnikom družinske medicine dr. Merkur

"Dostop do zdravstvenih storitev tudi brez napotnice osebnega zdravnika" 

 Pridobite napotnico do zdravnika specialista iz udobja vašega domačega naslonjača.

V kolikor se v pregledu na daljavo izkaže, da potrebujete dodatno specialistično preiskavo in če imate hkrati sklenjeno še zdravstveno zavarovanje Merkur Specialisti, vam ni potrebno iti še k svojemu osebnemu zdravniku po napotnico, saj izvid Dr. Merkur velja kot napotnica. V tem primeru vam hkrati uredimo in rezerviramo tudi termin specialistične preiskave.Osebje asistenčnega centra Merkur MediTočka bo od vas potrebovalo naslednje informacije:

Podatke o sklenitelju zavarovanja in/ali zavarovancu, če je to druga oseba.

Številko vaše zavarovalne police.                           

Napotnico osebnega zdravnika, zdravnika specialista ali dr. Merkurja.                                

Morebitno drugo zdravstveno dokumentacijo kot npr. izvide.Cenimo vaše mnenje

V Merkur zavarovalnici poslušamo svoje stranke. Zaupajte nam izkušnje z asistenčnim centrom Merkur MediTočka. Veseli bomo vaših predlogov o možnih izboljšavah.


Več iz naše ponudbe zavarovanj

Merkur Otroci

Najboljše zdravstveno in nezgodno zavarovanje za otroke v letu 2021. Nezgodno zavarovanje Merkur Otroci, ki smo ga temeljito prenovili v lanskem letu, je že drugo leto zapored zmagovalec neodvisnega testa zavarovanj za mlade revije Moje Finance. Kar štirje strokovnjaki od šestih s področja zavarovalniških storitev so produkt označili za najboljšega.

Več informacij

Merkur Zelena prihodnost

Naložbeno življenjsko zavarovanje Merkur Zelena prihodnost na enem mestu združuje varčevanje v investicijskih skladih in zavarovanje za primer smrti z zajamčeno zavarovalno vsoto. Za čisto, varno in brezskrbno prihodnost.

Več informacij

Merkur Dom

Premoženjsko zavarovanje Merkur Dom je namenjeno zavarovanju stanovanjskih hiš in etažnih lastnin. Zavarovanje krije vrsto naravnih nesreč, vandalizem, škod in še več. Merkur zavarovalnica z veseljem prisluhne vašim željam in potrebam, da bo vaš dom ustrezno zavarovan.

Več informacij