Drobna hleva

Header - Nezgoda

Merkur Nezgoda

24 urno nezgodno zavarovanje, individualni izbor kritij

Nezgode se žal ne ozirajo na čas, okoliščine in osebe, ker se zgodijo nenadoma in nepričakovano. Merkurjevo nezgodno zavarovanje vas zaščiti - v primeru nezgode v poklicu, gospodinjstvu in, kar je posebej pomembno, v prostem času, 24 ur na dan, po celem svetu.

Moglichkeiten - Nezgoda

Zakaj Merkur Nezgoda ...

medium/vorsorge/wahl_white

Individualni izbor zavarovalnih kritij

medium/uv/weltweit_white

24 urno zavarovanje, velja po vsem svetu

Nezgodna renta

Zavarovalna kritja za rekreativne športnike

Popotnik combo - wissenwertes

Merkur Popotnik in Merkur Nezgoda

Najboljši v kombinaciji z ...

Zakaj ta kombinacija:

Merkur Nezgoda ne krije le pripetljajev, padcev ali nesreč v Sloveniji, temveč tudi v tujini. Kar pomeni, da vam Merkur Nezgoda krije tudi primer invalidnosti in zlom kosti, ki nastane zaradi nesreče v tujini in ne le v Sloveniji.

S turističnim zavarovanjem Merkur Popotnik ste zavarovani s širokimi Covid-19 kritji, dobite urejeno medicinsko oskrbo in zdravstvene storitve v tujini, urejen prevoz do bolnišnice in ostala ekskluzivna kritja. Merkur Popotnik vam v določenih primerih omogoča tudi helikopterski prevoz do bolnišnice.

Nezgoda Popotnik

Download broschure - nazgoda

FAQ - Nezgoda

Pogosta vprašanja

 • Komu je namenjen produkt?
  add close

  Produkt je namenjen osebam, ki se želijo zavarovati pred nezgodami v prostem času in na delovnem mestu, ki želijo varnost za pokrivanje svojih finančnih obveznosti ali potrebujejo zraven klasičnih nezgod zavarovalno kritje tudi za nekatere druge od zavarovančeve volje neodvisne dogodke.

 • Kdo lahko sklene zavarovanje?
  add close

  Zavarujejo se lahko posamezniki med 14. in 69. letom starosti.

 • Za katero zavarovalno dobo je možno skleniti zavarovanje?
  add close

  Zavarovalna doba lahko znaša do 20 let.

 • Katera kritja nudi paket Šport aktiv plus?
  add close

  Krije nadomestila za: zlom kosti, poškodbo meniskusa ter za delno natrgane kolenske vezi ali kite, kompletno pretrganje vezi ali kit, športni obliž, povračilo stroškov reševanja in prevoza odrasle osebe zaradi nezgode (tudi helikopterski prevozi), povračilo stroškov reševanja in prevoza otrok zaradi nezgode.

Case studies - nezgoda


Več iz naše ponudbe zavarovanj

Merkur Specialisti

Z zdravstvenim zavarovanjem Merkur Specialisti lahko pri naših pogodbenih partnerjih pridete na vrsto takoj, strošek pregleda pa krijemo mi. Zagotovite si najboljšo oskrbo, ko jo najbolj potrebujete.

Več informacij

Merkur Zelena prihodnost

Naložbeno življenjsko zavarovanje Merkur Zelena prihodnost na enem mestu združuje varčevanje v investicijskih skladih in zavarovanje za primer smrti z zajamčeno zavarovalno vsoto. Za čisto, varno in brezskrbno prihodnost.

Več informacij

Merkur Dom

Premoženjsko zavarovanje Merkur Dom je namenjeno zavarovanju stanovanjskih hiš in etažnih lastnin. Zavarovanje krije vrsto naravnih nesreč, vandalizem, škod in še več. Katerekoli so vaše želje, da bodo vaše štiri stene ustrezno zavarovane, je tu za vas Merkur zavarovalnica.

Več informacij