Nina Pušlar in Merkur zavarovalnica

Skupaj z Nino Pušlar, priljubljeno slovensko glasbenico in ambasadorko projekta #fit4life, organiziramo serijo nagradnih Instagram izzivov, kjer zmagovalce čaka zabavno druženje z Nino Pušlar! 

Kaj je #fit4life?
Projekt #fit4life pod okriljem Merkur Zavarovalnice nas v današnjem hitrem tempu življenja opominja na pomembnost skrbi za svoje fizično in psihično zdravje ter da si kljub vsakodnevnim oviram vzamemo (pre)potreben čas zase. Nina Pušlar kot #fit4life ambasadorka odlično pooseblja bistvo projekta, saj se zaveda, da si mora kljub natrpanemu urniku in napornemu delu vzeti čas in najprej poskrbeti zase, za svoje zdravje in dobro počutje. #fit4life želimo približati tudi vam, zato na Instagramu organiziramo serijo nagradnih izzivov, s pomočjo katerih si bomo skupaj z Nino vzeli čas zase, v vsakem od izzivov pa se bomo posvetili enemu od #fit4life področij: #ninafood, #ninatimeout, #ninaliving in #ninabody.

 • Prvi bo na vrsti izziv #ninafood, saj je za naše telo in splošno počutje izjemno pomembno, kako se prehranjujemo, poleg tega pa je kuhanje odlična sproščujoča aktivnost, ob kateri lahko globoko zadihamo in si vzamemo čas zase.

Kako sodeluješ v izzivu?
Na svoj Instagram profil objavi fotografijo, s katero predstaviš, kako si najraje vzameš čas zase ob hrani. Je to ob kuhanju doma pripravljene jedi, nakupovanju na tržnici ali ustvarjanju svojega novega recepta? Deli z nami! Fotografiji na Instagramu dodaj znački #ninafood in #merkurzavarovalnica ter sledi profilu @merkur.zavarovalnica, Nina pa bo izmed vseh objav izbrala 10 finalistov, za katere boste lahko od 21. do 28. novembra glasovali na naši spletni strani in Nini tako pomagali pri odločitvi. 2. decembra bo Nina med desetimi finalisti izbrala nekoga, s katerim bosta skupaj preživela prijetno druženje ob pripravi svojih najljubših jedi.


Kaj še čakaš? Deli z nami, kako si vzameš čas zase ob hrani in osvoji druženje z Nino Pušlar!

 
 • #NINAFOODInstagram izziv 1

  Nina Pušlar in Merkur zavarovalnica z nasveti o zdravem kuhanju

  #NINAFOODPrvi izziv izmed štirih govori o hrani #NINAFOODHrana je za naše telo in splošno počutje izjemnega pomema, zato je tudi zelo pomembno, kako se prehranjujemo, poleg tega pa je kuhanje odlična sproščujoča aktivnost, ob kateri lahko globoko zadihamo in si vzamemo čas zase. Zdravo kuhanje je v hitrem tempu življenja ne samo modna muha, ampak nuja. Prevrite, kako lahko sodelujete v prvem izzivu #NINAFOOD.

 • #NINATIMEOUTInstagram izziv 2

  Nina Pušlar in Merkur zavarovalnicaz nasveti o zdravem preživljanju prostega časa

  #NINATIMEOUTVeč info kmalu!Naslednji izziv prihaja že v začetku leta 2020. Spremljaj Instagram profil @ninapuslar in @Merkur.zavarovalnica in ne zmudi novega presenečenja.

 • #NINALIVINGInstagram izziv 3

  Nina Pušlar in Merkur zavarovalnica z nasveti o zdravem bivanju

  #NINALIVINGVeč info kmalu!Tretji izziv prihaja spomladi 2020. Spremljaj Instagram profil @ninapuslar in @Merkur.zavarovalnica in ne zamudi novega presenečenja.

 • #NINABODYInstagram izziv 4

  Nina Pušlar in Merkur zavarovalnica z nasveti kako do zdravega telesa

  #NINABODYVeč info kmalu.Četrti prihaja spomladi 2020. Spremljaj Instagram profil @ninapuslar in @Merkur.zavarovalnica in ne zamudi novega presenečenja.