Vadite jogo z Nino Pušlar kar od doma. #OstaniDoma

Pridruži se izzivu #ninaliving in preženi stres!

Skupaj z Nino Pušlar, priljubljeno slovensko glasbenico in ambasadorko projekta #fit4life, organiziramo serijo nagradnih izzivov, kjer zmagovalce čaka druženje z Nino. Zaradi trenutne epidemije novega koronavirusa, bomo izziv #ninaliving izvedli malce drugače kot sicer in druženje z Nino tokrat omogočili vsem, ki boste sodelovali v izzivu. Kako? Beri naprej.

 

Znašli smo se v situaciji, kjer občutki tesnobe, stresa in negotovosti niso nič nenavadnega, vendar je pomembno, da se znamo z njimi pravilno spopasti in se jih naučiti premagati ter izkazati solidarnost. Izziv #ninaliving bo zato namenjen vsem, ki se želite ob lažji fizični aktivnosti sprostiti in se naučiti premagati stres.

 

Kako sodeluješ?

Na Nininem instagram profilu (@ninapuslar) se bomo v četrtek, 9. aprila skozi zabaven kviz najprej ogreli, v petek, 10. aprila ob 17. uri pa se boste tako lahko pridružili spletnemu tečaju joge za začetnike, ki bo potekal prek Instagram live videa na Nininem profilu (@ninapuslar). Nini Pušlar se bo v live videu pridružil inštruktor joge, ki bo vodil joga vadbo za začetnike, kjer se bomo naučili osnovnih gibov ter tehnik sproščanja. Vadba bo namenjen vsem in bo primerna tudi za tiste, ki se še nikoli doslej niste srečali z jogo.

Med druženjem boste lahko v komentarjih klepetali z Nino in vaditeljem, podelila pa bosta tudi nekaj praktičnih nagrad, kot je steklenička za vodo, podloga za vadbo in podobno.

 

Si za? Sodeluj v izzivu #ninaliving in preženi stres!

 

Kaj je #fit4life?

Projekt #fit4life pod okriljem Merkur Zavarovalnice nas v današnjem hitrem tempu življenja opominja na pomembnost skrbi za svoje fizično in psihično zdravje ter da si kljub vsakodnevnim oviram vzamemo (pre)potreben čas zase. Nina Pušlar kot #fit4life ambasadorka odlično pooseblja bistvo projekta, saj se zaveda, da si mora kljub natrpanemu urniku in napornemu delu vzeti čas in najprej poskrbeti zase, za svoje zdravje in dobro počutje. #fit4life želimo približati tudi tebi, zato organiziramo serijo nagradnih izzivov, s pomočjo katerih si bomo skupaj z Nino vzeli čas zase, v vsakem od izzivov pa se bomo posvetili enemu od #fit4life področij: #ninafood, #ninafit, #ninaliving in #ninatimeout.

 

Partner projekta je Parinama inštitut - parinama.si.