interview.

Zaposlitev in karierni razvoj
Merkur zavarovalnica d.d. kot delodajalec

Merkur zavarovalnica je del mednarodne zavarovalniške skupine Merkur, ene najstarejših zavarovalnic v Evropi. Nase ne gledamo zgolj kot na tradicionalno zavarovalnico oziroma zavarovanje, temveč kot kompetentnega partnerja za skrbne in zdravstveno osveščene ljudi - to ne velja samo za naše stranke, ampak tudi za naše zaposlene.

Z našimi inovativnimi produkti se uvrščamo med vodilne na trgu zavarovalnic na področju zdravstvenega varstva.

S sloganom »Danes za vaš jutri« sporočamo poslovno filozofijo, ki poudarja optimizem, vitalnost ter zdrav način življenja.

MERKURJEVE PREDNOSTI

Cenimo prijetno in pozitivno delovno okolje ter svojim zaposlenim nudimo številne privlačne ugodnosti na področju zdravja in dobrega počutja, uravnoteženosti med poklicnim in zasebnim življenjem, usposabljanja in nadaljnja izobraževanja, kot na primer

LISTINA RAZNOLIKOSTI

S 5.12.2018 je Merkur zavarovalnica podpisala listino raznolikosti. 

Fleksibilen delovni čas
Dobra delovna klima
Strokovni razvoj
Športne aktivnosti

 

 

 

 

So-oblikujete prihodnost Merkur zavarovalnice in postanite del naše ekipe!

Oglej si prosta delovna mesta.

Motivacijsko pismo in življenjepis pošljite na mail zaposlitev@merkur-zav.si v kolikor se prijavljate na oglase v zalednih pisarnah, ter na zaposlitev_PPM@merkur-zav.si v kolikor se prijavljate na delovna mesta v prodajni mreži.

Če imate še kaka dodatna vprašanja o zaposlitvi in kariernih priložnostih pri nas, se obrnite na našo HR-ekipo, dosegljivo na:

zaposlitev@merkur-zav.si
Tel: +386 (0) 1 300 54 80

Informacije o obdelavi osebnih podatkov za namen zaposlitve