Nina Pušlar in Merkur zavarovalnica

Skupaj z Nino Pušlar, priljubljeno slovensko glasbenico in ambasadorko projekta #fit4life, organiziramo serijo nagradnih Instagram izzivov, kjer zmagovalce čaka zabavno druženje z Nino Pušlar! 

Kaj je #fit4life?
Projekt #fit4life pod okriljem Merkur Zavarovalnice nas v današnjem hitrem tempu življenja opominja na pomembnost skrbi za svoje fizično in psihično zdravje ter da si kljub vsakodnevnim oviram vzamemo (pre)potreben čas zase. Nina Pušlar kot #fit4life ambasadorka odlično pooseblja bistvo projekta, saj se zaveda, da si mora kljub natrpanemu urniku in napornemu delu vzeti čas in najprej poskrbeti zase, za svoje zdravje in dobro počutje. #fit4life želimo približati tudi vam, zato na Instagramu organiziramo serijo nagradnih izzivov, s pomočjo katerih si bomo skupaj z Nino vzeli čas zase, v vsakem od izzivov pa se bomo posvetili enemu od #fit4life področij: #ninafood, #ninatimeout, #ninaliving in #ninabody.

Izziv 2 - #ninafit

Sodeluj v izzivu #ninafit in osvoji druženje z Nino Pušlar. V tokratnem izzivu #ninafit se bomo posvetili naši fizični pripravljenosti in aktivnostim, s katerimi ohranjamo fit telo ter ob tem poskrbimo tudi za dobro počutje in zabavo.

Kako sodeluješ v izzivu?

Od 30. januarja do vključno 2. februarja, imaš čas, da obiščeš Instagram profil Nine Pušlar (@ninapuslar), kjer te med (shranjenimi) storyji čaka zabaven #ninafit kviz. Izmed vseh, ki bodo odgovorili na nagradno vprašanje, bo Nina izbrala nekoga, ki se ji bo pridružil pri zabavnih zimskih aktivnostih v Planici. 

Si za? Sodeluj v izzivu #ninafit in poskrbi za svoje telo!

 
 • #NINAFOODInstagram izziv 1

  Nina Pušlar in Merkur zavarovalnica z nasveti o zdravem kuhanju

  #NINAFOODPrvi izziv izmed štirih govori o hrani #NINAFOODHrana je za naše telo in splošno počutje izjemnega pomema, zato je tudi zelo pomembno, kako se prehranjujemo, poleg tega pa je kuhanje odlična sproščujoča aktivnost, ob kateri lahko globoko zadihamo in si vzamemo čas zase. Zdravo kuhanje je v hitrem tempu življenja ne samo modna muha, ampak nuja. Prevrite, kako lahko sodelujete v prvem izzivu #NINAFOOD.

 • #NINAFITInstagram izziv 2

  Nina Pušlar in Merkur zavarovalnica z nasveti kako do zdravega telesa

  #NINAFITSodeluj in osvoji sankanje z Nino PušlarSkupaj z Nino Pušlar, priljubljeno slovensko glasbenico in ambasadorko projekta #fit4life, organiziramo serijo nagradnih izzivov, kjer zmagovalce čaka zabavno druženje z Nino Pušlar!

 • #NINATIMEOUTInstagram izziv 3

  Nina Pušlar in Merkur zavarovalnicaz nasveti o zdravem preživljanju prostega časa

  #NINATIMEOUTVeč info kmalu!Naslednji izziv prihaja že v začetku leta 2020. Spremljaj Instagram profil @ninapuslar in @Merkur.zavarovalnica in ne zmudi novega presenečenja.

 • #NINALIVINGInstagram izziv 4

  Nina Pušlar in Merkur zavarovalnica z nasveti o zdravem bivanju

  #NINALIVINGVeč info kmalu!Tretji izziv prihaja spomladi 2020. Spremljaj Instagram profil @ninapuslar in @Merkur.zavarovalnica in ne zamudi novega presenečenja.