Naj zavarovanje za mlade 2020!

Kot zavarovalnica na prvo mesto vedno postavljamo vas in vaše skrbi. Tako smo z vami v mislih, uspeli ustvariti zavarovanje na katerega smo danes lahko še posebno ponosni. Revija Moje finance je v septembru 2020 izvedla primerjavo zavarovanj za mlade, kjer smo se kljub hudi konkurenci odrezali odlično. S ponosom vas obveščamo, da so strokovnjaki na področju zavarovanj tokrat na prvo mesto uvrstili prav naš paket za mlade Merkur Otroci.


Nezgodno in zdravstveno zavarovanje za otroke in mladino.

Naj otroci uživajo v brezskrbni in vihravi mladosti. Za njihovo varnost lahko poskrbite s sklenitvijo nezgodnega in zdravstvenega zavarovanja Merkur Otroci. Z zavarovanjem Merkur Otroci mladi navihanci lažje premagajo trenutke, ko zaradi telesne poškodbe ali hude bolezni potrebujejo zdravstveno oziroma finančno pomoč


Kaj krije zavarovanje?

Zavarovanje krije poleg osnovnega kritja za primer trajne invalidnosti, tudi inovativna kritja za več življenjskih situacij, ko otrok potrebuje pomoč. Nezgodno in zdravstveno zavarovanje Merkur Otroci ponuja možnost kritja za:Dodatno zdravstveno zavarovanje za primer nastanka hude bolezni

Dodatno se lahko sklene tudi zdravstveno zavarovanje za primer nastanka 20-ih hudih bolezni.

Nova kritja – prvič v Sloveniji!

 • Plačilo inštrukcij – v primeru nezmožnosti obiskovanja pouka zaradi nezgode
 • Nadomestilo žrtvi nasilja – v primeru, da zavarovana oseba utrpi telesne poškodbe

Ne spreglejte niti teh dodatnih kritij:

 • Zamenjava dokumentov
 • Rehabilitacija
 • Bolnišnično nadomestilo za bolezen
 • Zlom kosti

Izberite svojo kombinacijo izmed treh že pripravljenih paketov  (spodaj) – takšnega, ki najbolj ustreza življenjskemu slogu otroka oz. mladostnika. 

V kolikor želite ponudbo po meri z različnimi kritji in zavarovalnimi vsotami, nam pošljite povpraševanje. Prepričani smo, da bomo našli rešitev, s katero boste zadovoljni.

 

Merkur Otroci
Paketi

Merkur otroci Paket A
 • Cena 1/10
Paket B
 • Cena 2/10
Paket C
 • Cena 3/10
Merkur otroci
Kritja Kritja
TRAJNA INVALIDNOST V primeru nezgode kot vzroka za trajno invalidnost. TRAJNA INVALIDNOST V primeru nezgode kot vzroka za trajno invalidnost.
IZPLAČILO PRI 100% TRAJNI INVALIDNOSTI Progresija 300% oz. 3x zavarovalne vsote. IZPLAČILO PRI 100% TRAJNI INVALIDNOSTI Progresija 300% oz. 3x zavarovalne vsote.
ZLOM KOSTI V primeru zloma kosti. ZLOM KOSTI V primeru zloma kosti.
NEZGODNA MESEČNA RENTA Se izplačuje 10 let v primeru 36% invalidnosti. NEZGODNA MESEČNA RENTA Se izplačuje 10 let v primeru 36% invalidnosti.
REHABILITACIJA Povrnitev stroške rehabilitacije po nezgodi do dogovorjene vsote. REHABILITACIJA Povrnitev stroške rehabilitacije po nezgodi do dogovorjene vsote.
DNEVNO NADOMESTILO Za primer nezmožnosti obiskovanja otroškega varstva, vrtca, pouka ali predavanj. DNEVNO NADOMESTILO Za primer nezmožnosti obiskovanja otroškega varstva, vrtca, pouka ali predavanj.
NADOMESTILO ŽRTVAM NASILJA Izplačilo dogovorjene vsote v primeru, da je bila zavarovana oseba žrtev nasilja. NADOMESTILO ŽRTVAM NASILJA Izplačilo dogovorjene vsote v primeru, da je bila zavarovana oseba žrtev nasilja.
NEGA OTROKA V primeru nezgode otroka je upravičenec upravičen do nadomestila za nego otroka. NEGA OTROKA V primeru nezgode otroka je upravičenec upravičen do nadomestila za nego otroka.
PLAČILO INŠTRUKCIJ Povračilo stroškov inštrukcij v primeru, da se zavarovanec ne more udeležiti pouka zaradi posledic nezgode. PLAČILO INŠTRUKCIJ Povračilo stroškov inštrukcij v primeru, da se zavarovanec ne more udeležiti pouka zaradi posledic nezgode.
BOLNIŠNIČNO NADOMESTILO ZA BOLEZEN Za primer zdravljenja v bolnišnici zaradi bolezni. BOLNIŠNIČNO NADOMESTILO ZA BOLEZEN Za primer zdravljenja v bolnišnici zaradi bolezni.
BOLNIŠNIČNO NADOMESTILO ZA NEZGODO Za primer zdravljenja v bolnišnici zaradi nezgode BOLNIŠNIČNO NADOMESTILO ZA NEZGODO Za primer zdravljenja v bolnišnici zaradi nezgode
PSIHOLOŠKA POMOČ Povračilo stroškov psihološke pomoči zaradi nezgode. PSIHOLOŠKA POMOČ Povračilo stroškov psihološke pomoči zaradi nezgode.
POŠKODBA STALNIH ZOB Nadomestilo za poškodbo stalnih zob zaradi nezgode. POŠKODBA STALNIH ZOB Nadomestilo za poškodbo stalnih zob zaradi nezgode.
ZAMENJAVA DOKUMENTOV Povrnitev stroškov ponovne izdaje osebnih dokumentov. ZAMENJAVA DOKUMENTOV Povrnitev stroškov ponovne izdaje osebnih dokumentov.
HUDE BOLEZNI Izbirno HUDE BOLEZNI Izbirno
 

Merkur Otroci
Prednosti

 • Plačilo inštrukcij

 • Visoke zavarovalne vsote

 • Rehabilitacija

 • Zamenjava dokumentov

 

Pogosta vprašanja
Merkur Otroci

Komu je namenjen produkt?

Namenjen je otrokom in mladim, ki si želijo kvalitetna zavarovalna kritja in se zaščititi pred finančnimi posledicami nezgodnih dogodkov, hudih bolezni ali bivanja v bolnišnici. Zavarovanje je namenjeno otrokom in mladim, ki so ob sklenitvi zavarovanja stari med 0 in 18 let.

Kdo lahko sklene zavarovanje?

Zavarovanje se lahko sklene za predšolske otroke od rojstva do 5. leta starosti, osnovnošolski otroci od 6. do 14. leta starosti ter mladi od 15. do 18. leta starosti. Produkt je namenjen vsem otrokom, ki se šolajo in ne prejemajo dohodka iz delovnega razmerja.

Ali lahko stranka izbira med različnimi paketi?

Da, v vsaki starostni skupini se lahko izbira med tremi vnaprej pripravljenimi paketi.

Ali je možno narediti paket po meri?

Da, ta možnost obstaja. Za prilagoditev paketa po meri, nam pošljite povpraševanje na info-prodaja@merkur-zav.si.