Za zaključek prvega izziva #fit4life je zmagovalka Emanuela z Nino Pušlar preživela prijetno dopoldne na kulinarični delavnici na Dvoru Jezeršek. Pod budnim očesom kuharske mojstrice Ane Šušteršič sta pripravljali številne okusne jedi, ob katerih bi se vsakomur pocedile sline.

 

V sklopu izziva #ninafood smo se posvetili vlogi, ki jo ima prehrana pri skrbi za naše fizično in psihično zdravje, na katerega zaradi današnjega hitrega tempa življenja pogosto pozabimo. Zanimalo nas je, kako si najraje vzamete čas zase ob hrani ter tako poskrbite za dobro počutje in sprostitev. Je to na primer ob kuhanju doma pripravljene jedi, nakupovanju na tržnici ali obisku najljubše restavracije?

 

Za naše telo in splošno počutje je namreč izjemno pomembno, kako se prehranjujemo, poleg tega pa je kuhanje odlična sproščujoča aktivnost, ob kateri lahko globoko zadihamo in si vzamemo čas zase.

 

Sodelujoči v izzivu #ninafood so na Instagram objavili fotografijo, s katero so pokazali, kako si vzamejo čas zase ob hrani, ji dodali znački #merkurzavarovalnica in #ninafood ter sledili @merkurzavarovalnica. Izmed vseh fotografij je Nina Pušlar izbrala 10 finalistov, za katere ste lahko glasovali in s tem Nini pomagali pri izbiri, koga naj vzame s seboj na kulinarično druženje na Dvor Jezeršek.

 

Zmagovalka izziva #ninafood je postala Emanuela Gorenjak, ki je z Nino in kuharsko mojstrico Ano Šušteršič preživela prijetno dopoldne ob pripravi okusni jedi na Dvoru Jezeršek. Spodaj si lahko ogledaš utrinke z zabavnega zaključka izziva #ninafood, mi pa skupaj z Nino Pušlar že pripravljamo naslednji Fit4life izziv, zato nas spremljaj, da med prvimi izveš, kaj bomo počeli.