Nina Pušlar in Merkur zavarovalnica

Skupaj z Nino Pušlar, priljubljeno slovensko glasbenico in ambasadorko projekta #fit4life, organiziramo serijo nagradnih Instagram izzivov, kjer zmagovalce čaka zabavno druženje z Nino Pušlar! 

Kaj je #fit4life?
Projekt #fit4life pod okriljem Merkur Zavarovalnice nas v današnjem hitrem tempu življenja opominja na pomembnost skrbi za svoje fizično in psihično zdravje ter da si kljub vsakodnevnim oviram vzamemo (pre)potreben čas zase. Nina Pušlar kot #fit4life ambasadorka odlično pooseblja bistvo projekta, saj se zaveda, da si mora kljub natrpanemu urniku in napornemu delu vzeti čas in najprej poskrbeti zase, za svoje zdravje in dobro počutje. #fit4life želimo približati tudi vam, zato na Instagramu organiziramo serijo nagradnih izzivov, s pomočjo katerih si bomo skupaj z Nino vzeli čas zase, v vsakem od izzivov pa se bomo posvetili enemu od #fit4life področij: #ninafood, #ninatimeout, #ninaliving in #ninabody.

Izziv 3 - #ninaliving

Kako sodeluješ?

Na Nininem instagram profilu (@ninapuslar) se bomo v četrtek, 9. aprila skozi zabaven kviz najprej ogreli, v petek, 10. aprila ob 17. uri pa se boste tako lahko pridružili spletnemu tečaju joge za začetnike, ki bo potekal prek Instagram live videa na Nininem profilu (@ninapuslar). Nini Pušlar se bo v live videu pridružil inštruktor joge, ki bo vodil joga vadbo za začetnike, kjer se bomo naučili osnovnih gibov ter tehnik sproščanja. Vadba bo namenjen vsem in bo primerna tudi za tiste, ki se še nikoli doslej niste srečali z jogo.

Med druženjem boste lahko v komentarjih klepetali z Nino in vaditeljem, podelila pa bosta tudi nekaj praktičnih nagrad, kot je steklenička za vodo, podloga za vadbo in podobno.

 
 • #NINAFOODInstagram izziv 1

  Nina Pušlar in Merkur zavarovalnica z nasveti o zdravem kuhanju

  #NINAFOODPrvi izziv izmed štirih govori o hrani #NINAFOODHrana je za naše telo in splošno počutje izjemnega pomema, zato je tudi zelo pomembno, kako se prehranjujemo, poleg tega pa je kuhanje odlična sproščujoča aktivnost, ob kateri lahko globoko zadihamo in si vzamemo čas zase. Zdravo kuhanje je v hitrem tempu življenja ne samo modna muha, ampak nuja. Prevrite, kako lahko sodelujete v prvem izzivu #NINAFOOD.

 • #NINAFITInstagram izziv 2

  Nina Pušlar in Merkur zavarovalnica z nasveti kako do zdravega telesa

  #NINAFITSodeluj in osvoji sankanje z Nino PušlarSkupaj z Nino Pušlar, priljubljeno slovensko glasbenico in ambasadorko projekta #fit4life, organiziramo serijo nagradnih izzivov, kjer zmagovalce čaka zabavno druženje z Nino Pušlar!

 • #NINALIVINGAktualni izziv

  Nina Pušlar in Merkur zavarovalnica skupaj na vadbi joge.

  #NINALIVINGVadite jogo z NinoSpremljaj Instagram profil @ninapuslar in @Merkur.zavarovalnica.

 • #NINATIMEOUTInstagram izziv 4

  Nina Pušlar in Merkur zavarovalnica z nasveti o zdravem življenjskem slogu.

  #NINATIMEOUTVeč info kmalu!Tretji izziv prihaja spomladi 2020. Spremljaj Instagram profil @ninapuslar in @Merkur.zavarovalnica in ne zamudi novega presenečenja.