Ker sem čudež življenja. Predvajaj
 • Merkur Zelena prihodnostNaložbeno življenjsko zavarovanje

  Inovativno trajnostno naravnano naložbeno življenjsko zavarovanje Merkur Zelena prihodnost

  Merkur Zelena prihodnostMerkur Zelena prihodnost

  Predstavljamo vam novo trajnostno naravnano naložbeno življenjsko zavarovanje Merkur Zelena prihodnost. Zavarovanje pod eno streho združuje varnost, varčevanje ter naložbo za plemenitenje sredstev. S sklenitvijo zavarovanja pa skrbite tudi za okolje, saj imajo naložbeni skladi certifikat za trajnostne finančne naložbe Ecolabel.

  Lesbian couple laughing together.
 • Merkur OtrociNezgodno in zdravstveno zavarovanje za navihane otroke.

  Otroško nezgodno in zdravstveno zavarovanje prilagojeno posameznim starostnim skupinam.

  Merkur OtrociMerkur Otroci

  Naj otroci uživajo v brezskrbni in vihravi mladosti. Za njihovo varnost lahko poskrbite s sklenitvijo prenovljenega nezgodnega in zdravstvenega zavarovanja Merkur Otroci. S sklenitvijo otroškega nezgodnega in zdravstvenega zavarovanja Merkur Otroci zavarovane osebe lažje premagajo trenutke, ko zaradi telesne poškodbe ali hude bolezni potrebujejo finančno oziroma zdravstveno pomoč.

  Kid looking through a looking glass.
 • Merkur BolezniZavarovalno kritje za primer nastanka 40 bolezni

  Ponuja zavarovalno kritje za primer nastanka 40 hudih bolezni, ki so razdeljene v pet skupin.

  Merkur BolezniMerkur Bolezni

  Človek ima posebno dragocenost: zdravje. S sklenitvijo zdravstvenega zavarovanja Merkur Bolezni si zagotovite zavarovalno kritje za 40 hudih bolezni. S tem zavarovanjem si zagotovite finančno pomoč, ki vam olajša nadomestitev izgube dohodka in vam omogoči, da lahko primerno in prednostno poskrbite za svoje zdravje.

  Woman drinking tea outside.
 • Merkur DomZavarovanje stanovanjskih hiš in etažne lastnine

  Zavarovana je zgradba in vsi deli zgradb, tudi temelji in kletni zidovi, vse vgrajene inštalacije in vsa vgrajena oprema, ki predstavlja sestavni del objekta.

  Merkur DomMerkur dom

  Vi in vaše sanjsko bivanje.
  Lastne štiri stene. O tem sanjamo vsi. Kraj za življenje, ljubezen in smeh. Tam imamo prostor za ideje, zabavo. V domu se počutimo prijetno. Večina ljudi veliko časa in predvsem denarja investira v uresničitev svojih sanj. Da bodo vaše štiri stene ustrezno zavarovane, je optimalna rešitev sklenitev premoženjskega zavarovanja pri Merkur zavarovalnici.

  Man reading in the living room.
 • Mom with kid.