Zdravniški pregled na daljavo le klik stran

Storitev Dr. Merkur vam omogoča zasebni video pogovor na daljavo z zdravnikom družinske medicine o morebitnih zdravstvenih težavah, s katerimi se soočate.

Brez obiska svojega osebnega zdravnika v primeru napotitve na preiskavo

V kolikor se v pregledu na daljavo izkaže, da potrebujete dodatno specialistično preiskavo in če imate hkrati sklenjeno še zdravstveno zavarovanje Merkur Specialisti, vam ni potrebno iti še k svojemu osebnemu zdravniku po napotnico, saj izvid Dr. Merkur velja kot napotnica. V tem primeru vam hkrati uredimo in rezerviramo tudi termin specialistične preiskave.

Kaj potrebujete za video posvet na daljavo?

  • pametni telefon, tablični ali namizni računalnik z možnostjo video klica – ne pozabite vključiti kamere in mikrofona

  • internetno povezavo

  • dobro osvetljen in zaseben prostor, da vas bo zdravnik dobro videl

Kako se prijavim v storitev Dr. Merkur in kako poteka sam posvet?

S klikom na to povezavo, se vam odpre vstopna spletna stran storitve Dr. Merkur. Za uspešno prijavo boste potrebovali svojo davčno številko in delujoč elektronski naslov.

Po uspešni prijavi in rezervaciji termina, vas prosimo, da se ob dogovorjeni uri znova prijavite v storitev Dr. Merkur preko iste vstopne strani. Po uspešni prijavi se vzpostavi video povezava med vami in zdravnikom splošne medicine.

Pogovor med vami in zdravnikom je zaupen. Med pogovorom vas bo zdravnik spraševal različna vprašanja, da si bo ustvaril čim boljšo sliko vašega zdravstvenega stanja. Seveda pa lahko tudi vi kadarkoli postavite vprašanja zdravniku. V kolikor bo zdravnik ocenil, da potrebujete dodatne preiskave, bo to jasno povedal in bo to zapisano tudi v izvidu.