LAHKOTNOST TEKA: ON CLOUDX

Občutek breztežnosti: ON CloudX je najlažji tekaški čevelj na svetu s popolnim blaženjem. CloudX je zasnovan za največje obremenitve in obenem brezkompromisno udoben. CloudX je popoln za hiter tek in naporno vadbo.

ON-RUNNING.COM

Product: Trainers
PROIZVAJALEC

POPOLNOST NA
HRBTU: VAUDE TRAIL SPACER 8

Lahek nahrbtnik za tekače, ki tečejo po stezah, in gorske kolesarje. 3D vezana sestava nahrbtnika Trail Spacer 8 zagotavlja popolno prileganje in dobro prezračevanje hrbta. Lahek nahrbtnik, izdelan okolju prijazno, za uporabo pri različnih športih.
VAUDE.COM

Product: Backpack
PROIZVAJALEC

ZAGRABI, LES NAPADI:
ROKAVICE ZA ZUNAJ – HESTRA SKULLMAN

Kdor si želi dogodivščin pred hišnimi vrati, mora znati poprijeti za delo in pri tem zaščititi svoje roke. Rokavice Skullman priznanega švedskega izdelovalca rokavic Hestra so z mehkim govejim usnjem kot nalašč za dogodivščin željne roke – pri sečnji lesa členke in arterije ščitijo z inovativno manšeto, ki jo je podjetje Hestra razvilo posebej za obsežne švedske gozdove.
HESTRAGLOVES.COM

Product: Gloves
PROIZVAJALEC

SVETLEČ VZOR:
ČELADA LUMOS

Čelada LUMOS ščiti glavo tako kot kakovostna kolesarska čelada. Vendar zmore še veliko več: LED-diode z zavorno lučjo omogočajo dobro vidljivost kolesarja, vgrajene utripajoče luči, ki jih je mogoče preprosto upravljati na krmilu, pa nakazujejo smer vožnje ostalim udeležencem v prometu.
EU.LUMOSHELMET.CO

Product: helmet.
PROIZVAJALEC

DESKANJE NA MORJU Z MOČJO
ELEKTRIKE: WATERWOLF MPX-3

Je deskanje samo za Havajce? Nikakor ne! Z desko Waterwolf iz čudovite Bavarske, ki nima morja, lahko tudi gramoznica postane raj za deskarje. Preprosto napolnite desko in z električnim rotacijskim motorjem zdrvite po vodi. Deska ima »kul« daljinsko upravljanje.

WATERWOLF.DE

Product: surfing board.
PROIZVAJALEC

SAMI ODPRAVITE
NAPETOSTI: TMX TRIGGER

Če želimo odpraviti napetosti, moramo seči globlje kot le do fascialne površine. TMX lahko z globokim, točkovnim in dolgim pritiskom sprosti miofascialne napetosti. Številni tekmovalni športniki uporabljajo TMX za sproščanje mišičnih napetosti med treningom in po njem ter odpravljanje oz. preventivno preprečevanje bolečin.
TMX-TRIGGER.DE

Product: back massager
PROIZVAJALEC