Prosto delovno mesto

Član uprave (m/ž)

Merkur zavarovalnica je del mednarodne zavarovalniške skupine Merkur, ene najstarejših zavarovalnic v Evropi. Delovanju dodajamo nove, sodobne usmeritve, ki presegajo tradicionalno in klišejsko razumevanje vloge zavarovalnice. Svojim zaposlenim vsak dan pomagamo živeti polneje – tudi tako, da podpiramo zdrav življenjski slog in omogočamo fleksibilnost pri delovnem času. S sloganom »Ker sem čudež življenja« sporočamo poslovno filozofijo, ki postavlja v ospredje posameznika in njegove individualne potrebe.

Iščemo izkušeno in strateško naravnano osebo, ki bo kot član uprave (m/ž) odgovorna za področje prodaje ter bo aktivno prispevala k rasti našega podjetja.

Kot član uprave boste imeli ključno vlogo pri oblikovanju strateške usmeritve Merkur zavarovalnice, izvajanju prodajne ter marketinške strategije, spodbujanju poslovnega razvoja z identifikacijo novih tržnih segmentov, pospeševanju rasti naše prodaje ter skrbi za razvoj in vzdrževanje pozitivne podobe blagovne znamke Merkur zavarovalnice.

Od kandidata pričakujemo:
  1. izpolnjevanje pogojev iz 57. člena Zakona o zavarovalništvu,
  2. 5 let izkušenj s področja prodaje v zavarovalništvu,
  3. dobro znanje angleškega jezika,
  4. vodstvene sposobnosti,
  5. dobre organizacijske sposobnosti,
  6. ustrezne komunikacijske sposobnosti,
  7. poznavanje področnih zakonov in standardov.
 
Če ste dinamična oseba, s strastjo do zavarovalne panoge, z izkušnjami na področju prodaje ter ste sposobni učinkovito voditi ekipo in doseči odlične rezultate, potem vas vabimo k prijavi.

Prijavo z življenjepisom in motivacijskim pismom v slovenskem in angleškem jeziku nam pošljite na elektronski naslov zaposlitev@merkur-zav.si.

Prijave sprejemamo do vključno nedelje, 16. septembra 2023.

Z izbranim kandidatom bomo sklenili zaposlitev za določen čas trajanja mandata.

Merkur zavarovalnica je enakopraven delodajalec, ki podpira raznolikost in enake priložnosti za vse posameznike, ne glede na spol, etično pripadnost, spolno usmerjenost, religijo, kulturo ali starost.

Vse prijave bomo obravnavali strogo zaupno. Prijav, ki ne izpolnjujejo pogojev, ne bomo obravnavali.

Vabimo vas, da postanete del ponosne tradicije, ki traja že od leta 1798.