Z mislijo na zdravje in s pojavom novega koronavirusa vse zavarovance Merkur zavarovalnice obveščamo, da smo sprejeli določene ukrepe za preprečevanje okužb v naših poslovalnicah. Ukrepi so uvedeni z razlogom, da zaščitimo vas in naše zaposlene pred morebitnimi okužbami.

ZAPRTE VSE ENOTE MERKUR ZAVAROVALNICE

Od ponedeljka, 16.3., so vse naše poslovalnice zaprte. To velja tako za enote Profesionalne prodaje Merkur kot tudi Center za pomoč strankam Ljubljana in Maribor. Ukrep velja do preklica.

UPORABLJAJTE ELEKTRONSKE POTI POSLOVANJA

V primeru kakršnih koli vprašanj o vaši zavarovalni polici nas pokličite na našo brezplačno telefonsko število 080 28 55, kjer bomo čim več primerov poskusili rešiti telefonsko. Prav tako smo dosegljivi na elektronskem naslovu info@merkur-zav.si, kjer vam bomo z veseljem pomagali in poskušali rešitev najti preko elektronskih poti.

Hkrati svetujemo vsem strankam, da sledijo navodilom NIJZ o preprečevanju okužb (https://www.nijz.si/sl/preprecevanje-okuzbe-z-virusom-sars-cov-2019) in s tem poskrbijo za svoje zdravje in zdravje svojih bližnjih.

V času zaprtja naših enot smo dosegljivi na:

Hkrati vas obveščamo, da zaradi nastale situacije lahko prihaja do motenj pri obravnavi vaših zahtevkov in reševanja škodnih primerov. Delamo vse, da vaše primere rešimo karseda hitro in da vam vse informacije posredujemo pravočasno.

Hvala za sodelovanje in prosim za razumevanje.

Merkur zavarovalnica d.d.