Na začetno stran
Nahajate se: 
 

Aktualno

Poskrbite za svoj dom in prejmite darilo!Merkur Premoženje

Merkur zavarovalnica sledi spremembam in potrebam na trgu premoženjskih zavarovanj, zato smo pripravili prenovljen produkt premoženjskih zavarovanj Merkur Premoženje, ki sledi trendom na tem področju. Izbirate lahko med različnimi že pripravljenimi paketi DOM in STAN, lahko pa paket sestavite tudi po lastni želji - zavarujte samo tisto, kar zares potrebujete.

Več 

Gremo Olimpija!!!!NK Olimpija

Tradicija povezuje! Merkur zavarovalnica d.d. in NK Olimpija Ljubljana gradita skupno prihodnost.
Merkur zavarovalnica je ponosna in vesela, da je postala glavni sponzor tako znamenitega nogometnega kluba kot je NK Olimpija in prepričani smo, da bo to sodelovanje dolgoročno in uspešno.

Več 

 
Dnevi joge Merkur zavarovalniceDnevi joge

Zadnjih šest sobotnih dopoldnevov je bilo posvečenih razvajanju telesa, uma in duha. Merkur zavarovalnica je namreč skupaj s Hitradiem Center preteklo soboto na ljubljanski Špici organizirala še zadnji Dan joge, katerih namen je bil osveščanje o preventivi in zdravem načinu življenja in gibanja ljudi.

Več 

Tretja edicija Merkur zavarovalnica Business Run Ljubljana ponovno navdušilaMerkur BusinessRun

V četrtek je skoraj 1.400 zaposlenih vsevprek Slovenije nestrpno pogledovalo na uro in s tem konec uradnega delovnega dne. Vedeli so namreč, da jih popoldan in zvečer čaka nepozabno druženje s sodelavci v parku in hali Tivoli. Dogodek Merkur zavarovalnica Business Run Ljubljana je že tretjič zapovrstjo upravičil sloves najboljšega in največjega »teambuilding« dogodka v naši deželi.

Več 

 
Naredite nekaj zase in prejmite darilo.Merkur Nezgoda

Merkurjevo nezgodno zavarovanje ‒ popolna varnost za vas
Nezgode se žal ne ozirajo na čas, okoliščine in osebe, ker se zgodijo nenadoma in nepričakovano. Merkurjevo nezgodno zavarovanje vas zaščiti - v primeru nezgode v poklicu, gospodinjstvu in, kar je posebej pomembno, v prostem času, 24 ur na dan, po celem svetu. 

Več 

Dnevi joge Merkur zavarovalniceDnevi Joge
Sobotni dopoldnevi bodo do konca junija posvečeni razvajanju in negi telesa, uma in duha. Merkur Zavarovalnica skupaj s Hitradiem Center na šestih lokacijah na prostem po Sloveniji v objemu narave organizira Dneve joge, katerih namen je osveščanje o preventivi in zdravem načinu življenja.
Delovanje Merkur zavarovalniške skupine ter s tem tudi Merkur zavarovalnice je že od samega začetka usmerjeno v zagotavljanje varnosti človeka. K temu sedaj dodajamo novo usmeritev, ki presega tradicionalno in klišejsko razumevanje vloge zavarovalnice. S sloganom »Danes za vaš jutri« sporočamo poslovno filozofijo, ki poudarja optimizem, vitalnost ter zdrav način življenja.

Več

 
Znani so vsi nagrajenci nagradne igre »Prehod plačevanja premije s položnice na trajnik«.Nagradna igra »Prehod plačevanja premije s položnice za trajnik«.

V zadnjem krogu nagradne igre »Prehod plačevanja premije s položnice na trajnik«, se je sreča nasmehnila Tomažu Ferenceku iz Kobilj.

Nagrajenci prejšnjih žrebanj pa so: Maja Babič iz Ljubljane, Brigitte Herman iz Divače in Mateja Pogačnik iz Krope.

Čestitamo vsem!

 

Več

Merkur Bolezni sedaj s kritjem za nastanek kar 40 hudih bolezni!Merkur Zdravje

Produktu Merkur Zdravje, katerega del je sklop kritij za nastanek hudih bolezni Merkur Bolezni, smo dodali kritja za nastanek 5 novih hudih bolezni. Skupno torej ponujamo kritja za nastanek 40 hudih bolezni, kar je daleč največ na trgu.

Link opens in new window Več 

 
Merkur zavarovalnica širi svojo mrežo zavarovalnih zastopnikovMerkur zavarovalnica širi svojo mrežo zavarovalnih zastopnikov

Merkur zavarovalnica v svoje vrste vabi več zavarovalnih zastopnikov za območje celotne Slovenije. Delo zavarovalnega zastopnika je zelo fleksibilno in poteka večino na terenu. Gre za svetovalno delo, kjer novim in obstoječim zavarovancem nudite visok nivo naših poprodajnih storitev v skladu z našo filozofijo. Pri delu se lahko zanesete na neprestano strokovno pomoč mentorja in vodje. V kolikor ustrezate profilu zaposlitve, se prijavite in povabili vas bomo na razgovor.

Link opens in new window Več 

Dokumenti s ključnimi informacijamiKID - Dokumenti s ključnimi informacijami

S 01.01.2018 delegirana uredba komisije EU (PRIIP) uvaja nov standardiziran dokument s ključnimi informacijami, da bi zavarovalec lažje razumel zavarovalne produkte oziroma zavarovanja, ter jih primerjal med seboj. Dokumenti s ključnimi informacijami so pripravljeni na podlagi uredbe (EU) št. 1286/2014 Evropskega parlamenta in Sveta o dokumentih s ključnimi informacijami o paketnih naložbenih produktih za male vlagatelje in zavarovalnih naložbenih produktih (PRIIP) in so pripravljeni za posamezne produkte življenjskega zavarovanja in življenjska zavarovanja z naložbenim tveganjem.

Več 

 
Vabilo na dan odprtih vrat Centra za stranke LjubljanaDan odprtih vrat Centra za stranke Ljubljana
Prisrčno vas vabimo na Dan odprtih vrat Centra za stranke Ljubljana, ki bo v četrtek, 30.11.2017, med 15. in 17. uro, na Vilharjevi cesti 42 v Ljubljani (stavba Situla).
Ob tej priložnosti boste spoznali sodelavce našega centra za stranke, se okrepčali z zdravimi smutiji, poskusili srečo z vrtenjem kolesa sreče z lepimi praktičnimi nagradami ter se nenazadnje posladkali z domačimi piškoti.

Veselimo se vašega obiska!
Ekipa Centra za Stranke Ljubljana

Več 

Preventiva, obstaja tudi lažja pot – Merkur zavarovalnicaArthur Cadre

Nova, spektakularna oglaševalska akcija Merkur zavarovalnice v Sloveniji postavlja v središče zvezdo Cirque du Soleil. Pozornost zagotovljena. Jesenska oglaševalska akcija Merkur zavarovalnice prikazuje spektakularne fotografije francoskega plesalca in zvezde Cirque du Soleil Arthurja Cadra. Njegove senzacionalne in izkrivljene telesne dislokacije predstavljajo očiten kontrast preprosti in pomirjujoči drži družbe Merkur.

Več 

 
Merkur Življenje, najboljša strategija za vašo investicijoMerkur Življenje

Program MERKUR ŽIVLJENJE vam ponuja edinstveno možnost določanja razmerja med investiranjem premije v življenjsko zavarovanje z naložbenim tveganjem ter življenjskim zavarovanjem za doživetje z udeležbo na dobičku. Zato je odločitev za MERKUR ŽIVLJENJE zagotovo najboljša strategija za vašo investicijo v varno prihodnost.

Več 

Merkur Zdravje, pravilna odločitev za vaše zdravjeMerkur Zdravje

V programu MERKUR ZDRAVJE smo na edinstven način združili različna zavarovalna kritja s področja zdravstvenih zavarovanj. S sklenitvijo zavarovanj iz programa MERKUR ZDRAVJE boste lažje premagali trenutke, ko boste za izboljšanje zdravja potrebovali pomoč.

Več

 
Nova mobilna aplikacija Merkur zavarovalnice za številne ugodnosti in popuste!Merkur App
Z mobilno aplikacijo Merkur smo za vse zavarovance Merkur zavarovalnice na enem mestu zbrali številne ekskluzivne ugodnosti, ki jih lahko koristite v Sloveniji, Hrvaški, Bosni in Hercegovini, Srbiji in na Češkem. Vsem upravičencem bonus programa so tako na voljo mnoge ugodne ponudbe nočitev v partnerskih hotelih, preventivni zdravniški pregledi, treningi v fitnes klubih in še mnogo več! Več
2. Merkur Zavarovalnica Business Run Ljubljanabusiness run

Slasten in zdravilen smoothie, sveža mešanica teka ali nordijske hoje z ravno pravšnjo mero mreženja ter dodatkom nepozabne zabave: to je 2. Merkur Zavarovalnica Business Run Ljubljana, ki se bo zgodil v četrtek, 21. septembra 2017 od 17.30 dalje v Parku Tivoli v Ljubljani.

Več 

 
Merkur zavarovalnica s “food truckom” na turnejo za zdravo življenje!food truck

V Merkur zavarovalnici se zavzemamo za promocijo zdravega življenjskega sloga in zavedanje, da lahko za svoje zdravje naredite sami največ. V zdrav življenjski slog sodi veliko gibanja na svežem zraku, predvsem pa to, kar dajemo vase.

Več

NEPOŠTENA POSLOVNA PRAKSA (OBVESTILO)NEPOŠTENA POSLOVNA PRAKSA

Prejeli smo informacije, da naj bi stranke Merkur zavarovalnice d.d. začele kontaktirati osebe iz "Centra odličnosti", pod pretvezo, da strankino zavarovanje "nič ne velja"

Več

 
Merkur Otroci — super ugodna ponudba za člane Tuš kluba!Merkur Otroci - Akcija TUS klub

Počitnice se bližajo koncu, vaši malčki se vračajo v vrtce in šole, najstniki pa se bodo znašli na novi poti v srednjo šolo ali celo na fakulteto.
Samo s kakovostnim in ugodnim nezgodnim in zdravstvenim zavarovanjem Merkur Otroci boste lahko prepričani, da so vaši sinovi in hčere tako varni, kot če bi bili vi z njimi

Več

Zavarujte in opremite — mi vam vrnemo denar!Zavarujte in opremite — mi vam vrnemo denar!
Zdaj je čas za akcijo. Zavarujte hišo, etažo ali stanovanje do 31. oktobra 2017, opremite svoj dom po svojih željah (pohištvo, vrtna oprema, bela tehnika, kuhinjska posoda, barve in laki ...), posredujte nam račun za nakup in povrnili vam bomo denar do višine zneska letne zavarovalne premije.

Več

 
Znani so nagrajenci nagradne igre Merkur OtrociMerkur Otroci
Pri Merkur zavarovalnici smo vam pripravili možnost, da si s sodelovanjem v novi nagradni igri zagotovite nepozaben dan v termalnem parku Aqualuna v Termah Olimia, se s svojimi otroki brezskrbno zapodite po toboganih in na koncu čofnete v blagodejno svežino. Znani so zmagovalci!

Več
Jutranji Lifestyle dogodek za medije uspel!Lifestyle dogodek za medije

Na Osrednji ljubljanski tržnici smo novinarjem predstavili Merkurjev t. i. food truck, s katerim bomo skupaj s Klemnom Bunderlo, ambasadorjem za zdrav življenjski slog Merkur zavarovalnice, nadaljevali akcijo ozaveščanja zdravega življenjskega sloga po vseh večjih slovenskih mestih.

Več

 
Znani so nagrajenci nagradne igre #bodifit4life#fit4life

Nagradna igra #bodifit4life je končana zato objavljamo imena nagrajencev.

Več

Z Merkur zavarovalnico po brezskrbne družinske trenutke v Aqualuno!Nagradna igra Merkur Otroci

Kdo si ne želi preživeti čudovitega dneva s svojimi najdražjimi in se pri tem pred vročino ubraniti z ohlajeno pijačo in osvežilno vodo v bazenih? Mi smo se že vživeli v ta prizor. Vi?

Več 

 
Festival iger in zdravja Merkur zavarovalniceFestival iger in zdravja 1

Teden dni pred svetovnim dnevom športa je Merkur zavarovalnica skupaj s podjetjem Playness v ljubljanskem parku Tivoli priredila Festival iger in zdravja za osnovnošolce.

Več

Dobra hrana za boljšo kakovost življenjaFood Revolution

Merkur zavarovalnica podpira kampanjo »Jamie's Food Revolution« za doseganje skupnega cilja: promovirati radostno in zdravo kuhanje ter cenovno dostopno in okusno hrano za vse.

Več

 
Izžrebali smo petdeset srečneževŽrebanje

Med vsemi, ki ste se odločili za plačevanje premij prek direktne obremenitve v naši ponudbi #fit4life, smo 6. aprila izžrebali petdeset srečnežev, ki prejmejo privlačne nagrade. Prvi trije nagrajenci so Jordan Cigoj, ki je zadel 2-dnevni paket na Rogli »Welness odklop za dve osebi« v hotelu Natura****, ...

Več

Merkur zavarovalnica odpira vrata novega centra za stranke in poslovne partnerjeMerkur Zavarovalnica - Situla

Z odprtjem novega centra si želimo strankam in našim poslovnim partnerjem ponuditi kvalitetno svetovanje, vse potrebne informacije ter celoviti podporo pri sklepanju zavarovanj ter nadaljnjih spremembah ter drugih nepredvidenih dogodkih

Več

 
Nov produkt »Merkur pogrebni stroški«Merkur pogrebni stroški

Merkur zavarovalnica želi svojim strankam zagotoviti aktivno življenje, istočasno pa tudi dostojanstvene zadnje korake. V ta namen smo pripravili nov produkt »Merkur pogrebni stroški«. S sklenitvijo tega doživljenjskega zavarovanja zavarovane osebe pridobijo finančno varnost za pogrebne stroške. Sklenitev zavarovanja je možna že od 01.12.2016 naprej.

Več

Merkur zavarovalnica je svoji široki paleti produktov zdravstvenih zavarovanj dodala še dva produktaDva nova produkta

MERKUR 3 BOLEZNI: predstavlja idealno začetno zdravstveno zavarovanje. Produkt je namenjen osebam, ki si želijo pridobiti začetna zavarovalna kritja za primer določenih hudih bolezni

Več

 
fit4lifefit4life
Merkur zavarovalnica skladno s svojo novo poslovno filozofijo zdravega načina življenja razvija program »fit4life«, ki temelji na aktivnem sodelovanju z najrazličnejšimi ponudniki storitev, povezanih z zdravim življenjskim slogom: s fitnes centri, spa centri, hoteli, termami, z zdravstvenimi institucijami, s trgovinskimi partnerji in podobno.
Več
Merkurjev BusinessRunBusiness run

Poslovni tek, šmorn in Gibonni
Merkur zavarovalnica ne počiva: že v tednu, ko je njeno vodstvo predstavilo Merkurjevo prenovljeno celostno podobo, je nova poslovna filozofija v polnosti zaživela tudi v vsakdanjem življenju. Potem ko sta slovenska in avstrijska uprava 5. septembra letos pred številnimi gosti iz domovine in tujine slovesno predstavili nov obraz Merkur zavarovalnice, ki poudarja predvsem zdrav in aktiven življenjski stil, je bil 8. septembra na vrsti poseben dogodek, kakršnih Ljubljana še ni imela - prvi poslovni tek, imenovan MerkurBusinessRun.

Več 

 
Nova podoba, nov slogan in dobrodelna dražbaDay1

Merkur zavarovalnica d.d je 5. septembra letos sredi ljubljanskega parka Tivoli pripravila poseben dogodek. Pred okoli 350 povabljenci je v slovesni, vendar tudi sproščeni atmosferi razkrila svojo prenovljeno celostno podobo. Povabilu so se odzvali tudi gostje iz Avstrije, Hrvaške, Srbije ter Bosne in Hercegovine, ki so na terasi gradu Tivoli z moderatorjem večera Igorjem E. Bergantom, Denisom Stroligom, predsednikom uprave Merkur zavarovalnice, ...
Več

 
Brezplačna številka080 28 55
 
 
 
Cookie Consent