Na začetno stran
Nahajate se: 
 

Aktualno

Znani so nagrajenci nagradne igre Merkur OtrociMerkur Otroci
Pri Merkur zavarovalnici smo vam pripravili možnost, da si s sodelovanjem v novi nagradni igri zagotovite nepozaben dan v termalnem parku Aqualuna v Termah Olimia, se s svojimi otroki brezskrbno zapodite po toboganih in na koncu čofnete v blagodejno svežino. Znani so zmagovalci!

Več
Jutranji Lifestyle dogodek za medije uspel!Lifestyle dogodek za medije

Na Osrednji ljubljanski tržnici smo novinarjem predstavili Merkurjev t. i. food truck, s katerim bomo skupaj s Klemnom Bunderlo, ambasadorjem za zdrav življenjski slog Merkur zavarovalnice, nadaljevali akcijo ozaveščanja zdravega življenjskega sloga po vseh večjih slovenskih mestih.

Več

 
Znani so nagrajenci nagradne igre #bodifit4life#fit4life

Nagradna igra #bodifit4life je končana zato objavljamo imena nagrajencev.

Več

Z Merkur zavarovalnico po brezskrbne družinske trenutke v Aqualuno!Nagradna igra Merkur Otroci

Kdo si ne želi preživeti čudovitega dneva s svojimi najdražjimi in se pri tem pred vročino ubraniti z ohlajeno pijačo in osvežilno vodo v bazenih? Mi smo se že vživeli v ta prizor. Vi?

Več 

 
Festival iger in zdravja Merkur zavarovalniceFestival iger in zdravja 1

Teden dni pred svetovnim dnevom športa je Merkur zavarovalnica skupaj s podjetjem Playness v ljubljanskem parku Tivoli priredila Festival iger in zdravja za osnovnošolce.

Več

Dobra hrana za boljšo kakovost življenjaFood Revolution

Merkur zavarovalnica podpira kampanjo »Jamie's Food Revolution« za doseganje skupnega cilja: promovirati radostno in zdravo kuhanje ter cenovno dostopno in okusno hrano za vse.

Več

 
Izžrebali smo petdeset srečneževŽrebanje

Med vsemi, ki ste se odločili za plačevanje premij prek direktne obremenitve v naši ponudbi #fit4life, smo 6. aprila izžrebali petdeset srečnežev, ki prejmejo privlačne nagrade. Prvi trije nagrajenci so Jordan Cigoj, ki je zadel 2-dnevni paket na Rogli »Welness odklop za dve osebi« v hotelu Natura****, ...

Več

Merkur zavarovalnica odpira vrata novega centra za stranke in poslovne partnerjeMerkur Zavarovalnica - Situla

Z odprtjem novega centra si želimo strankam in našim poslovnim partnerjem ponuditi kvalitetno svetovanje, vse potrebne informacije ter celoviti podporo pri sklepanju zavarovanj ter nadaljnjih spremembah ter drugih nepredvidenih dogodkih

Več

 
Nov produkt »Merkur pogrebni stroški«Merkur pogrebni stroški

Merkur zavarovalnica želi svojim strankam zagotoviti aktivno življenje, istočasno pa tudi dostojanstvene zadnje korake. V ta namen smo pripravili nov produkt »Merkur pogrebni stroški«. S sklenitvijo tega doživljenjskega zavarovanja zavarovane osebe pridobijo finančno varnost za pogrebne stroške. Sklenitev zavarovanja je možna že od 01.12.2016 naprej.

Več

Merkur zavarovalnica je svoji široki paleti produktov zdravstvenih zavarovanj dodala še dva produktaDva nova produkta

MERKUR 3 BOLEZNI: predstavlja idealno začetno zdravstveno zavarovanje. Produkt je namenjen osebam, ki si želijo pridobiti začetna zavarovalna kritja za primer določenih hudih bolezni

Več

 
fit4lifefit4life
Merkur zavarovalnica skladno s svojo novo poslovno filozofijo zdravega načina življenja razvija program »fit4life«, ki temelji na aktivnem sodelovanju z najrazličnejšimi ponudniki storitev, povezanih z zdravim življenjskim slogom: s fitnes centri, spa centri, hoteli, termami, z zdravstvenimi institucijami, s trgovinskimi partnerji in podobno.
Več
Merkurjev BusinessRunBusiness run

Poslovni tek, šmorn in Gibonni
Merkur zavarovalnica ne počiva: že v tednu, ko je njeno vodstvo predstavilo Merkurjevo prenovljeno celostno podobo, je nova poslovna filozofija v polnosti zaživela tudi v vsakdanjem življenju. Potem ko sta slovenska in avstrijska uprava 5. septembra letos pred številnimi gosti iz domovine in tujine slovesno predstavili nov obraz Merkur zavarovalnice, ki poudarja predvsem zdrav in aktiven življenjski stil, je bil 8. septembra na vrsti poseben dogodek, kakršnih Ljubljana še ni imela - prvi poslovni tek, imenovan MerkurBusinessRun.

Več 

 
Nova podoba, nov slogan in dobrodelna dražbaDay1

Merkur zavarovalnica d.d je 5. septembra letos sredi ljubljanskega parka Tivoli pripravila poseben dogodek. Pred okoli 350 povabljenci je v slovesni, vendar tudi sproščeni atmosferi razkrila svojo prenovljeno celostno podobo. Povabilu so se odzvali tudi gostje iz Avstrije, Hrvaške, Srbije ter Bosne in Hercegovine, ki so na terasi gradu Tivoli z moderatorjem večera Igorjem E. Bergantom, Denisom Stroligom, predsednikom uprave Merkur zavarovalnice, ...
Več

 
Brezplačna številka080 28 55
 
 
 
Cookie Consent