Na začetno stran
Nahajate se: 
 

Tretja edicija Merkur zavarovalnica Business Run Ljubljana ponovno navdušila

Business Run 2018 
 

V četrtek je skoraj 1.400 zaposlenih vsevprek Slovenije nestrpno pogledovalo na uro in s tem konec uradnega delovnega dne. Vedeli so namreč, da jih popoldan in zvečer čaka nepozabno druženje s sodelavci v parku in hali Tivoli. Dogodek Merkur zavarovalnica Business Run Ljubljana je že tretjič zapovrstjo upravičil sloves najboljšega in največjega »teambuilding« dogodka v naši deželi.

Športni dogodek - tekli so v štafeti (3 x 3,5 kilometra) ali hodili 3,5 km - povezuje sodelavce različnih poslovnih okolij in tkuje tudi številna nova poznanstva. Letos je število udeležencev naraslo na več kot 1.400. Na prizorišču teka in nordijske hoje v parku Tivoli je že dve uri pred štartom mrgolelo sovpadajočih majic, ki so jasno sporočale, katero delovno okolje zastopajo.

Kljub temu, da namen dogodka ni tekmovalne narave, ampak je usmerjen v druženje in mreženje, so se štafetne tekaške trojke na štartu zagnale kot za stavo. Le oni vedo, ali jih je gnala zdrava tekmovalnost med sodelavci, internimi oddelki in ekipami, šaljiva premoč nad konkurenco ali veselje do teka ter navdušenje nad energijo, ki je vladala na prizorišču.

Med udeleženci teka so bili številni predstavniki medijskih hiš, trgovskih podjetij, bank, zavarovalnic, IT podjetij, odvetniških pisarn in številni drugi. Manj fizično pripravljenim je razgibana proga predstavljala izziv in so se raje udeležili nordijske hoje, tisti bolje pripravljeni pa so tivolsko traso zlahka premagali.

Odlično vzdušje se je nadaljevalo in stopnjevalo do vrelišča v hali Tivoli. Po tem, ko so se okrepčali z jedmi Kulinarične hiše Jezeršek in razglasili rezultate najboljših trojk v ženski, moški in mešani kategoriji, je odru zavladal Magnifico. Ne le z glasbo. Balkanski šarlatan je navdušil s svojo direktnostjo, sproščenostjo in lucidnim humorjem.

 
Business Run 2018
 
Zmagovalke 
povečanje slike
 
Več kot 400 se je udeležilo nordijske hoje 
povečanje slike
 
Zabaval nas je Magnifico 
povečanje slike
 

Prvi tekači trojk v boksu pripralvjeni na start 
povečanje slike
 
 
 
 
Brezplačna številka080 28 55
 
 
 
Cookie Consent