Na začetno stran
Nahajate se: 
 

Preventiva, obstaja tudi lažja pot

Nova, spektakularna oglaševalska akcija Merkur zavarovalnice v Sloveniji postavlja v središče zvezdo Cirque du Soleil. Pozornost zagotovljena.
Arthur Cadre 
 

Jesenska oglaševalska akcija Merkur zavarovalnice prikazuje spektakularne fotografije francoskega plesalca in zvezde Cirque du Soleil Arthurja Cadra. Njegove senzacionalne in izkrivljene telesne dislokacije predstavljajo očiten kontrast preprosti in pomirjujoči drži družbe Merkur. Sporočilo kampanije na vsakem koraku vzbuja radovednost in se glasi: »Obstaja tudi lažja pot. Preventiva z zdravstvenimi zavarovanji Merkur zavarovalnice«.

Kampanija traja vse do 20.11., osredotoča pa se predvsem na zunanje oglaševanje na t.i. CityLight plakatnih mestih ter na predvajanje TV spota v primetime terminih na nacionalni televiziji.

Arthur Cadre je star 25 let in prihaja iz Bretanje. Na svoj talent je opozoril pri devetih letih, ko je nastopil v oddaji »Francija išče talent«. Študiral je arhitekturo na univerzi v Montrealu in je učitelj joge. Njegovo delo vključuje sodelovanje z mednarodnimi podjetji, kot so Reebok, BMW, Red Bull in Nestle. Cadre trenira v Montrealu z ekipo Cirque du Soleil ter uspešno izvaja samostojne programe po vsem svetu ali pa v sklopu Cirque du Soleil.

Link opens in new window Več lahko izveste na Facebook profilu

 
 
Brezplačna številka080 28 55
 
 
 
Cookie Consent