Na začetno stran
Nahajate se: 
 
Merkur Zdravje

Pravilna odločitev za vaše zdravje

Merkur Zdravje 
 

V programu MERKUR ZDRAVJE smo na edinstven način združili različna zavarovalna kritja s področja zdravstvenih zavarovanj.

 
Skrb za zdravje
S sklenitvijo zavarovanj iz programa MERKUR ZDRAVJE boste lažje premagali trenutke, ko boste za izboljšanje zdravja potrebovali pomoč.
 
S skupnimi močmi za vaše zdravje

Naredimo nekaj dobrega za zdravje. Skupaj. Zdaj. Merkur zavarovalnica je skladno s svojo novo poslovno filozofijo zdravega načina življenja razvila program »fit4life«, ki temelji na aktivnem sodelovanju z najrazličnejšimi ponudniki storitev, povezanih z zdravim življenjskim slogom: s fitnes centri, spa centri, hoteli, termami, z zdravstvenimi institucijami, s trgovinskimi partnerji in podobno. Vsak zavarovanec Merkur zavarovalnice lahko tako kvalitetno (in ceneje) poskrbi za svoje zdravje.

Link opens in new window www.merkur-lifestyle.com 

 
Izbirate sami ...

Odločitev glede izbora produktov v sklopu programa MERKUR ZDRAVJE je prepuščena vam.

Lahko sklenete zavarovanje sledečih produktov:

• Zdravstveno zavarovanje za primer nastanka dveh določenih
  hudih bolezni - Merkur Bolezni (več)
• Zdravstveno zavarovanje za primer določenih operacij - Merkur Operacije (več)
• Zdravstveno zavarovanje za kritje stroškov v specialističnih ambulantah (več)

Vaše izbrane produkte lahko nadgradite z dodatnim zdravstvenim zavarovanjem za izplačilo v primeru daljše bolniške odsotnosti z dela. (več)

Komu je zavarovanje namenjeno?
Produkti iz ponudbe MERKUR ZDRAVJE so namenjeni zdravim osebam, ki imajo veljavno obvezno zdravstveno zavarovanje in se zavedajo nevarnosti nastanka hudih bolezni in operacij katerim smo vsi izpostavljeni oziroma se zavedajo finančnih stroškov, ki so povezani z zdravljenjem.

Zavarovanje za primer obiska v specialistični ambulanti je namenjen predvsem osebam, ki se želijo izogniti dolgim čakalnim vrstam pri zdravnikih specialistih in nevarnostim katerim so stranke zaradi nepravočasnih pregledov izpostavljene.

 

Merkur Zdravje 
 
 
Brezplačna številka080 28 55
 
 
 
Cookie Consent