Na začetno stran
Nahajate se: 
 

1. Izjava o varstvu podatkov za aplikacijo Merkur

1.1. Splošno o uporabi osebnih podatkov

Sodelovanje v programu ugodnosti si zagotovite tako, da prenesete mobilno "aplikacijo Merkur", ki je predmet teh določb. Aplikacija Merkur je podatkovna aplikacija, ki jo upravlja družba Merkur zavarovalnica d.d., Dunajska cesta 58, 1000 Ljubljana v sodelovanju s ponudnikom storitev, Merkur Lifestyle storitve d.o.o.(v nadaljevanju: aplikacija) , da bi strankam MZomogočila, da se seznanijo z vsemi prodajnimi ponudbami in koristmi, ki jih MZponuja s svojimi partnerji.

Po namestitvi aplikacije si lahko stranke MZ ogledajo trenutne prodajne ponudbe in ugodnosti. V aplikaciji se podatki uporabljajo za namen upravljanja programa ugodnosti. Z vnosom številke stranke lahko podatke profila, ki ste jih zagotovili, primerjamo s številko police in tako zagotovimo izpolnjevanje pogodbenega razmerja. Da bi ponujeno ugodnost izkoristili, poiščemo in uporabimo vse vaše podatke, potrebne za vašo včlanitev v program ugodnosti ter obdelavo in spremljanje vaših rezervacij; ti podatki vključujejo podatke, ki jih najdemo v vašem profilu za aplikacijo (ime in priimek, elektronski naslovi).

Splošne pravne informacije o zaščiti podatkov so predstavljene v pogojih uporabe aplikacije.

 
1.2. Soglasje za nadaljnjo uporabo podatkov

Soglašam in dajem privolitev, da MZ obdeluje moje osebne podatki (ime in priimek, e-mail), ki sem jih vnesel v aplikacijo za namene njene uporabe kot so opisane v pogojih za uporabo le- te Navedeni osebni podatki uporabnikov aplikacije se uporabljajo in shranjujejo skladno z veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov.

Nadalje dovoljujem, da MZ navedene osebne podatke uporablja za namen statistične obdelave, analize potrošniškega vedenja, segmentacije potencialnih strank ter za namen neposrednega trženja produktov in storitev MZ, družbe Merkur Lifestyle, storitve, d.o.o., (v nadaljevanju: Merkur Lifestyle), družb Skupine Merkur ter partnerskih družb Skupine Merkur.

Osebne podatke, razen občutljivih osebnih podatkov, lahko za namene iz prejšnjega odstavka obdelujejo tudi:

• družba Merkur Lifestyle, storitve, d.o.o., članica Skupine Merkur;
• (preostale) družbe Skupine Merkur. Družbe Skupine Merkur so navedene na vsakokratnem seznamu, dostopnem na http://www.merkur-zav.si;
• pooblaščene družbe, s katerimi ima MZ sklenjene pogodbe o opravljanju storitev zavarovalnega zastopanja oziroma zavarovalnega posredovanja in obenem pogodbe o obdelovanju osebnih podatkov;
• partnerske družbe skupine Merkur, ki so navedene na vsakokratnem seznamu, dostopnem na http:// www.merkur.at/partner).

Navedene osebne podatke lahko MZ hrani in obdeluje neomejen čas oz. do vašega pisnega preklica privolitve. Od MZ lahko kadarkoli zahtevate vpogled, prepis, dopolnitev, popravek, blokiranje ali izbris vaših osebnih podatkov oziroma prekličete svojo privolitev k obdelavi osebnih podatkov s pisno zahtevo, poslano na naslov: Merkur zavarovalnica, d.d., Služba za marketing, Dunajska cesta 58, 1000 Ljubljana ali na elektronski naslov: info@merkur-zav.si.

 
 
Brezplačna številka080 28 55
 
 
 
Cookie Consent