Na začetno stran
Nahajate se: 
 

Z Merkur zavarovalnico po brezskrbne družinske trenutke v Aqualuno!

Kdo si ne želi preživeti čudovitega dneva s svojimi najdražjimi in se pri tem pred vročino ubraniti z ohlajeno pijačo in osvežilno vodo v bazenih? Mi smo se že vživeli v ta prizor. Vi?
Nagradna igra Merkur Otroci 
 

Če ste pravkar vneto prikimali, berite dalje. Pri Merkur zavarovalnici smo vam pripravili možnost, da si s sodelovanjem v novi nagradni igri zagotovite nepozaben dan v termalnem parku Aqualuna v Termah Olimia, se s svojimi otroki brezskrbno zapodite po toboganih in na koncu čofnete v blagodejno svežino.

Spoznajte naše nezgodno zavarovanje Link opens in new window Merkur Otroci, namenjeno vašim otrokom in poskrbite, da bodo trenutki, ki jih preživljajo v naravi, na igrišču in na počitnicah brezskrbni.

Kupon z nagradnim vprašanjem poiščite na tiskanem oglasu v reviji Zarja (ali ga snemite Link opens in new window tukaj) in ga do 30. junija 2017 pošljite na naslov: Merkur zavarovalnica d.d., Dunajska cesta 58, 1000 Ljubljana, s pripisom "Nagradna igra Merkur Otroci".

Med prispelimi odgovori bomo izžrebali pet prejemnikov družinskih vstopnic za Aqualuno, deset srečnežev pa bo dobilo po eno od desetih lepih nagrad Merkur zavarovalnice (športna torba, tri brisače in šest praktičnih posodic za sadje).

Nagradna igra traja do 30. junija.

 
 
Brezplačna številka080 28 55
 
 
 
Cookie Consent