Merkur Komplet

Merkurjeva trdnjava osebne varnosti
Merkur Komplet 
 

Merkur zavarovalnici smo na podlagi izkušenj in znanja na edinstven način združili življenjsko/varčevalno in zdravstveno/ nezgodno zavarovalno komponento.
Z življenjskim zavarovanjem Merkur Komplet omogočamo najkvalitetnejšo zaščito tekom celotnega aktivnega življenjskega obdobja. Številne prednosti življenjskega zavarovanja novih dimenzij postavljamo pod skupni naziv "skrb", ki povezuje med seboj tri zelo pomembna življenjska področja:
 • skrb za družino,
 • skrb za zdravje,
 • skrb za starost. 

Ker se želimo prilagoditi željam in potrebam vsake stranke vam ponujamo možnost modulnega sklepanja zavarovanja kar pomeni, da lahko okrog osnovnega življenjskega zavarovanja zgradite svojo "osebno trdnjavo varnosti". Osnovnemu življenjskemu zavarovanju lahko priključite celo vrsto dodatnih zavarovanj pod zelo ugodnimi pogoji, saj so že pri vseh upoštevani posebni popusti, ki jih v primeru, da bi ta zavarovanja sklepali posamično, ne bi bili deležni! V nadaljevanju vam predstavljamo osnovno zavarovanje in vseh možnosti dodatnih zavarovanj.

Merkur Komplet - 17 hudih bolezni, kritih z zavarovanjem

 1. Srčni infarkt
 2. Bypass-operacija koronarnih arterij
 3. Rak
 4. Možganska kap
 5. Kronična odpoved ledvic
 6. Transplantacija organov
 7. Multipla skleroza
 8. Paraliza
 9. Slepota
 10. Koma
 11. Izguba udov
 12. Alzheimerjeva bolezen
 13. Parkinsonova bolezen
 14. Benigni možganski tumor
 15. Zamenjava srčne zaklopke
 16. Operacija aorte
 17. Bolezen zaradi ugriza klopa
 18. Zavarovalno kritje za otroke 

* Za nekatere zgoraj navedene hude bolezni, so z eno tretjino zavarovalne vsote, vendar ne več kot 10.000 EUR, kriti tudi vsi otroci v družini.

Osnovno življenjsko zavarovanje Merkur Komplet
Zavarovanje za razliko od klasične ponudbe življenjskih zavarovanj je pri programu Merkur Komplet dodano tudi zavarovanje za primer nastanka določenih hudih bolezni in nezgodne smrti. Število obolelih oseb se namreč vsako leto povečuje, zdravljenje pa je dolgotrajno in včasih zahteva tudi zelo drage posege v tujini. Poleg kritja za primer naravne in nezgodne smrti, zavarovanje Merkur Komplet ponuja tudi kritje za primer nastanka 17 hudih bolezni.

Dodatno zavarovanje za primer nezgodne smrti
Z zavarovalnico se lahko dogovori, da v primeru nezgodne smrti glavnega zavarovanca upravičencem izplačamo eno, dve ali celo tri dodatne zavarovalne vsote izbrane pri osnovnem produktu.

Dodatno zavarovanje za prevzem plačevanja premije
Dodatno zavarovanje za prevzem plačevanja premije s strani zavarovalnice v primeru 51 % ali več nezgodne invalidnosti zavarovalca.

Dodatno zavarovanje za prevzem plačevanja premije v primeru daljše bolniške odsotnosti
Dodatno zavarovanje za prevzem plačevanja premije s strani zavarovalnice v primeru daljše bolniške odsotnosti z dela zaradi bolezni ali nezgode (več kot 30 zaporednih delovnih dni).

Dodatno zavarovanje za predinvazivno stanje raka
V primeru obolenja zavarovanca za eno od oblik predinvazivnega stanja raka, taksativno naštetih v zavarovalnih pogojih, se upravičencu izplača dogovorjena zavarovalna vsota.

Dodatno življenjsko zavarovanje za primer smrti
Glavni zavarovanec lahko sklene dodatno zavarovanje za primer smrti, in sicer od 10.000 EUR in več. Dogovorjena zavarovalna vsota se izplača samo v primeru smrti zavarovanca.

Dodatno zdravstveno zavarovanje za primer določenih operacij
V primeru, da bi moral glavni zavarovanec na eno od operacij, ki so navedene v splošnih pogojih, bo glede na vrsto operacije prejel enkratni znesek v višini 25 %, 50 % ali 100 % zavarovalne vsote, ki lahko znaša 3.000 ali 6.000 EUR.

Dodatna nezgodna zavarovanja
Glavni zavarovanec, njegov partner/ka in tudi vsi njegovi otroci lahko sklenejo tudi posebna paketna nezgodna zavarovanja pod zelo ugodnimi pogoji!

Osnovno paketno nezgodno zavarovanje
Vključuje: izplačilo do petkratne zavarovalne vsote za trajno nezgodno invalidnost, izplačilo izbrane višine bolnišničnega nadomestila, izplačilo dnevnega nadomestila za zdravljenje doma ali v bolnišnici in izplačilo dogovorjene vsote za zlom kosti.

Nezgodno zavarovanje Zeleni Dežnik +
V primeru 51 % ali več invalidnosti zaradi nezgode se izplača celotno zavarovalno vsoto. Če je 51 % ali več invalidnost posledica prometne nesreče, se izplača dvojno zavarovalno vsoto. Izbira se lahko med dvema variantama.

Zavarovanje za nezgodno mesečno rento
v primeru 51 % ali več invalidnosti bomo upravičencu 5 let izplačevali nezgodno mesečno rento v dogovorjeni višini. Mesečna renta je 5 let tudi dedna! Izbira se lahko med dvema variantama.

Dodatno nezgodno zavarovanje otrok in mladine
Namenjeno je otrokom in mladoletnim, od rojstva do dopolnjenega 19. leta.
Vključuje: izplačilo do trikratne zavarovalne vsote za trajno nezgodno invalidnost, izplačilo izbrane višine bolnišničnega nadomestila in izplačilo dogovorjene vsote za zlom kosti. Izbira se lahko med tremi variantami.

Dodatno zavarovanje za primer določene hude bolezni otrok in mladine
V primeru obolenja zavarovanca za eno od hudih bolezni, taksativno naštetih v zavarovalnih pogojih, se upravičencu izplača dogovorjena zavarovalna vsota. Sklepanje zavarovanja možno za otroke in mladino stare od 0 do 17 let.

Link opens in new window Dokumenti s ključnimi informacijami - MDD/18

 
 
Brezplačna številka080 28 55
 
 
 
Cookie Consent