Na začetno stran
Nahajate se: 
 

5 nasvetov, da nezgoda ne postane katastrofa

Nezgoda 
 
Ali ne bi bilo super, če bi se lahko počutili varne v šoli, službi, doma in zunaj med športnimi in drugimi prostočasnimi aktivnostmi? 24 ur na dan? Kjer koli na svetu? Nezgode se ne da preprečiti, lahko pa ublažimo njene posledice, da boste čas po nezgodi lažje prebrodili. Si predstavljate, da vam nekdo ponudi brezplačno kritje za zlom kosti in takojšnjo pomoč ob nezgodi (zdravljenje v bolnišnici najmanj 24 ur)? Kaj lahko torej storimo, da bomo pripravljeni?
 
1. Nezgodna zavarovanja za posameznika
Z nezgodnimi zavarovanji za posameznike lahko ogromno naredite za lastno varnost z možnostjo izbire poljubne kombinacije kritij, lahko pa izbirate tudi med vnaprej pripravljenimi paketi zavarovanj. Za vse, ki vam športna aktivnost veliko pomeni, lahko sklenete dodatno paketno zavarovanje Šport aktiv plus in nezgodno zavarovanje 51- ali več odstotne trajne invalidnosti Zeleni dežnik.
 
2. Partnerska in družinska nezgodna zavarovanja
Ker vam tudi za tiste, s katerimi si delite življenje ali posel, ni vseeno, lahko s partnerskimi in družinskimi zavarovanji poskrbite tudi zanje, na izbiro pa imate paketno nezgodno zavarovanje za dve osebi, paketno nezgodno zavarovanje za eno odraslo osebo z otroki in paketno nezgodno zavarovanje za dve odrasli osebi z otroki. Ni boljšega načina, kako svojim bližnjim povedati, koliko vam pomenijo.

 
3. Kolektivna nezgodna zavarovanja
Varnost v službi ni nič manj pomembna – tam preživimo večino aktivnega življenja, zato sta vam tukaj na voljo kolektivni nezgodni zavarovanji, nezgodno zavarovanje zaposlenih med delom in nezgodno zavarovanje članov društev v prostem času.
 
4. Zeleni dežnik – samostojno ali kot dodatno nezgodno zavarovanje
Za primer 51- ali več odstotne invalidnosti se zavarovalna vsota izplača v celoti, negodno zavarovanje pa lahko sklenete kot posamezno zavarovanje ali v kombinaciji z ostalimi nezgodnimi zavarovanji. Izberite samostojno zavarovanje za eno odraslo osebo, samostojno zavarovanje za seniorja ali otroka, samostojno zavarovanje za družino z vsaj enim otrokom ali dodatno zavarovanje k nezgodnim produktom. Pri kar štirih variantah Zelenega dežnika lahko uveljavljate brezplačno kritje za vse vaše otroke, zavarovanje pa imate lahko sklenjeno vse do vašega 75. leta. 
 
5. Nezgodno zavarovanje seniorjev
Varnost je pomembna v vseh življenjskih obdobjih. V zrelejših letih, ko je telo krhkejše, še toliko bolj, zato izberite katero od nezgodnih zavarovanj za paketno nezgodno zavarovanje, kjer sta na voljo dva paketa, ali nezgodno zavarovanje po meri s poljubno kombinacijo kritij. Tudi ljudje v najlepših letih se radi ukvarjajo s športom, zato vam je tudi tukaj na voljo dodatno paketno zavarovanje Šport aktiv plus in nezgodno zavarovanje 51- ali več odstotne trajne invalidnosti Zeleni dežnik.
 
Na teh pet načinov boste za svojo varnost dobro poskrbeli in v primeru nezgode čas do okrevanja lažje prebrodili. Za še več informacij ali nasvet pokličite brezplačno številko 080 28 55 ali pišite na info@merkur-zav.si.
 
 
Brezplačna številka080 28 55
 
 
 
Cookie Consent