Na začetno stran
Nahajate se: 
 

Drugi o nas

Dober poslovni rezultat ni naključje
Dr. Martin Stihsen, predsednik uprave Merkur zavarovalnice: "Dober rezultat je zagotovo tudi posledica dejstva, da se ljudje zavedajo pomena zdravega življenskgea sloga, zato smo mi pravi partner. Ljudje so to začeli prepoznavati. Link opens in new window Več >
 
Merkur zavarovalnica za zdrav življenski slog
V poletni številki Marketing magazina je objavljen pogovor s predsednikom uprave Merkur zavarovalnice dr. Martinom Stihsenom. Link opens in new window Več >
 
Nikina nordijska hoja je bila opažena
Dogodka smo se udeležili kot sponzorji in kot sodelujoči … Link opens in new window več >
 
20 varnih let v medijih
20-letnico delovanja Merkur zavarovalnice so spremljali tudi Link opens in new window slovenski tiskani in spletni mediji.
 
Zahvala za donacijo
Merkur zavarovalnica je z donacijo v okviru dobrodelne akcije Slovenske Karitas pomagala pri rehabilitaciji in nakupu protetike. Od ustanove Karites smo prejeli lepo zahvalo Link opens in new window Zahvala Karitas.
 
Naravne ujme klešejo kapital in režejo rezerve slovenskih zavarovalnic
V novembrskem delu je bil objavljen članek o vplivu gospodarske in finančne krize na domačem zavarovalniškem trgu - Merkur zavarovalnica je kljub splošni klimi svoj dobiček povečala in je bila najuspešnejša slovenska zavarovalnica Link opens in new window Naravne ujme klešejo kapital in režejo rezerve slovenskih zavarovalnic.
(Vir: Delo, november 2010, Delo d.d., Ljubljana)
 
Intervju s predsednikom uprave Merkur zavarovalnice d.d.
V aprilskih Finančnih novicah je bil objavljen intervju z gospodom Denisom Stroligom, predsednikom uprave Merkur zavarovalnice d.d., z naslovom Link opens in new window Kriza je za nas izziv.
(Vir: Finančne novice, april 2010, Delo d.d., Ljubljana)
 
 
Brezplačna številka080 28 55
 
 
 
Cookie Consent