Na začetno stran
Nahajate se: 
 

Akcije

Brezplačna domska asistenca za vse naše zavarovance


V Merkur zavarovalnici spoštujemo vaše želje in cenimo vaš čas, zato smo za vse zavarovance, ki imate sklenjeno katerokoli obliko individualnega zavarovanja, uvedli novost, tj. domsko asistenco.


Merkur zavarovalnica vam nudi brezplačno posredovanje raznovrstnih mojstrov, izvajalcev in obrtnikov. 

Vsakemu od nas se je doma ali drugje že večkrat pripetila kakšna neprijetnost – samo pomislite: v nedeljo zvečer ugotovite, da vam pušča pipa, izgubili ste ključe in ne morete v stanovanje, v električni vtičnici se nekaj čudno smodi in bliska ...


Ponavadi gre za stresne situacije, v katerih potrebujete hitre in zanesljive informacije. Zato so vam naši mojstri na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu! Kadarkoli boste potrebovali pomoč, pokličite brezplačno telefonsko številko za domsko asistenco 080 87 70 in našli vam bomo najboljšega mojstra, ki vam bo pomagal pri vaši težavi.


Domska asistenca velja tako za rizike, ki so zavarovani, kot tudi za tiste nezavarovane; za prve bo Merkur zavarovalnica povrnila škodo v skladu z zavarovalnimi pogoji!

 

 
Dodatni popust za zavarovanje večjih stanovanj

Našim zavarovancem nudimo za zavarovanje stanovanjske opreme dodatni popust pri zavarovanju večjih stanovanj (več kot 100m2).

Premoženjska zavarovanja

 

 
Popusti za paketna premoženjska zavarovanja
Vsem našim zavarovancem, ki že imajo sklenjeno življenjsko zavarovanje ali pa ga bodo sklenili istočasno z premoženjskim zavarovanjem, ponujamo za paket premoženjskih zavarovanj DOM, STAN, ETAŽA še dodatni 10 % popust!!

Vsak zavarovanec, ki poleg paketa za zavarovanje hiše (DOM), zavaruje tudi stanovanjsko opremo po paketu (STAN), je avtomatsko delžen kar 40% popusta, poleg tega pa mu za zavarovanje opreme priznamo še 10% dodatni popust, če ima v hiši vgrajeno atestirano alarmno napravo. Če je alarmna naprava v direktni povezavi s podjetjem za varovanje, pa znaša dodatni popust celo 15%!
 
 
Brezplačna številka080 28 55
 
 
 
Cookie Consent